Tmf Awards 2009. De winnaars zijn..

Foto: TMF

Foto: TMF

Esmée Denters met haar zelf opgenomen zangkunsten de aandacht te trekken van niemand minder dan Justin Timberlake. Even later lag een platencontract voor haar neus en hoefde ze slechts nog maar te tekenen voor een leven als beroemdheid. Nu, twee jaar later kan zij zich volgens TMF de Beste Vrouwelijke Artiest noemen. Ook Dio deed het goed. Hij sleepte maar liefst twee awards in de wacht. De Beste Video en de Borsato Award staan sinds gisteren in zijn kast.

De jonge artiesten scoren goed in Rotterdam tijdens de dertiende editie van de TMF Awards. Niet alleen Esmée en Dio gingen met een prijs naar huis, ook Yes-R sleepte had beet, hij won de TMF Pure award. De mensen die gister voor de buis de hele show wilden volgen moesten op zoek naar een andere tijdsbesteding. De uitreiking werd niet live uitgezonden. Om het spektakel toch nog mee te maken kijk je volgend weekend naar TMF.

Wat vind jij? Zijn Esmée en Dio de terechte winnaars?

Lees ook:TMF Awards weer lekker voorspelbaar
Lees ook:Handig met haar
Lees ook:MTV Movie Awards start van het blockbuster-seizoen
Lees ook:Armin van Buuren wint van David Guetta en Tiësto
Lees ook:Conan O’Brien host 2014 MTV Movie Awards

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>