Extra theatershows So You Think You Can Dance

Ruim één miljoen televisiekijkers zagen zondag hoe de negentienjarige Vlaamse Nina de zinderende live finale won van ‘So You Think You Can Dance’. Vanaf 6 januari zijn de finalisten ook in theaters in Nederland en België te bewonderen in een anderhalf uur durend dansspektakel. Met verschillende uitverkochte shows en grote vraag naar kaarten, zijn er zeven extra shows toegevoegd aan deze theatertour in onder andere Utrecht, Amsterdam, Kerkrade en Antwerpen.

‘So You Think You Can Dance’ is een spektakel met uitdagende choreografieën en dans op internationaal niveau. De finalisten uit deze reeks van ‘So You Think You Can Dance’ bundelen hun talent tot een dynamische dansvoorstelling met alle favoriete choreografieën uit de TVshows. Met een DJ die live op toneel draait en verschillende dansstijlen is de ‘So You Think You Can Dance’-theatertour een zinderende beleving voor iedereen die van dans houdt.

Er zijn shows in januari en februari 2012 in Nederland en België. De aftrap vindt plaats in Utrecht gevolgd door Amsterdam, Groningen, Kerkrade, Rotterdam en Antwerpen. Tickets voor de show zijn verkrijgbaar via www.rtltickets.nl of via het nummer 0900 – 33 11 332 (45cpm).

Lees ook:David Guetta bezoekt So You Think You Can Dance
Lees ook:Sedrig Verwoert beste Jonge Danser van Nederland
Lees ook:De Vrienden van Amstel LIVE! uitverkocht + record!
Lees ook:Join the Coolcat Dance Contest!
Lees ook:Summer Dance Forever: 21 tot en met 28 augustus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>