De Vrienden van Amstel LIVE! uitverkocht + record!

De Vrienden van Amstel LIVE! is voor het vierde jaar op rij volledig uitverkocht. Alle 105.000 kaarten, verspreid over acht avonden in januari, zijn verkocht. Het betekent een nieuw bezoekersrecord voor het evenement dat aan het begin van dit jaar nog 90.000 bezoekers mocht verwelkomen tijdens zeven shows. Voor een aantal avonden is nog een beperkt aantal VIP arrangementen verkrijgbaar.

Tijdens de komende concertreeks ontvangt de grootste kroeg van Nederland tevens haar miljoenste bezoeker sinds de start van de show in 1999. De gelukkige kaartkoper zal aan de deur van Ahoy worden opgevangen door gastheer Xander de Buisonjé en ontvangt een toegangsbewijs voor het leven.

Het 15-jarig jubileum van het evenement wordt in januari groots gevierd met een extra lange show met optredens van vrijwel alle Nederlandse topartiesten. Onder meer Marco Borsato, Nick & Simon, BLØF, Ilse DeLange, Gers Pardoel, Di-Rect, Acda en de Munnik, VanVelzen, De Dijk, Rob de Nijs, Xander de Buisonjé staan op de bühne en een aantal onaangekondigde muzikale gasten treedt op. Afgelopen zaterdag werd bekendgemaakt dat Sandra van Nieuwland, van The Voice of Holland, is toegevoegd aan het programma.

15 jaar De Vrienden van Amstel LIVE!
De Vrienden van Amstel LIVE! is op 15 januari 1998 begonnen onder de naam De Heeren van Amstel LIVE! in het gelijknamige café in Amsterdam. Het programma werd gepresenteerd door Barry Hay. Manuëla Kemp presenteerde in 1999 de eerste show in Ahoy. Ellen ten Damme, Daphne Bunskoek en Xander de Buisonjé namen daarna het presentatiestokje over. In 2010 kreeg het evenement met Tribe een nieuwe producent. In dat jaar startte tevens De Helden van Amstel LIVE! Tijdens dit reizende muziekspektakel zingen Nederlandse artiesten nummers van hun grote voorbeelden.

Op de website www.vriendenvanamstel.nl staat alle informatie over de shows op 18, 19, 20, 23, 24, 25, 26 en 27 januari 2013. De kaartverkoop voor De Helden van Amstel LIVE! met Waylon, Barry Hay en Di-Rect op 6 april in Alkmaar is inmiddels gestart via de website www.heldenvanamstel.nl.

Lees ook:Vrienden van Amstel LIVE! in 2014 twee extra avonden
Lees ook:Ice Age Live! 8 en 9 maart in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Extra theatershows So You Think You Can Dance
Lees ook:Xander de Buisonjé wil jong talent stimuleren
Lees ook:Deelnemen aan The Next Pop Talent; opgeven kan nog!

1 Reacties // Reageer

One thought on “De Vrienden van Amstel LIVE! uitverkocht + record!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>