Oudejaarsconference Guido Weijers vanavond op tv

Bron: KRO

Voor de zesde keer neemt Guido Weijers De Oudejaarsconference voor z’n rekening, ditmaal vanuit het Luxor Theater in Rotterdam. Deze keer niet voor SBS 6, maar voor de KRO. Vanavond wordt de show om 21.20 uur uitgezonden op Nederland 1.

De door de Maya-kalender voorspelde ondergang van de wereld op 21 december weerhoudt Guido Weijers er niet van om op 30 december met De Oudejaarsconference te komen vol actuele grappen, slimme doordenkertjes en recht voor z’n raap humor over de verkiezingsbeloften van politieke partijen, de Facebook-rellen in Haren, de Vijftig tinten grijs-hype, en vele andere opzienbarende zaken uit het afgelopen jaar.

In anderhalf uur wordt 2012 gerelativeerd in een oudejaarsconference pur sang, waarin venijn en warmte elkaar afwisselen en die de weg vrijmaakt voor frisse start in het nieuwe jaar.Het motto dat Guido zelf aan zijn voorstelling meegeeft is: 2012 het eind van de wereld? Nee joh, dit is pas het begin!

De Oudejaarsconference van Guido Weijers, 21.20 uur, Nederland 1

Lees ook:Guido Weijers verzorgt eerste oudejaarsconference RTL 4
Lees ook:Bondage populair onder jongeren; seks spannend door boek
Lees ook:Nederlandse vrouwen helemaal into ‘kinky neukerij’
Lees ook:Leerlingen Guido de Brès doen wereldrecordpoging met André Kuipers
Lees ook:Test de Formule X met je leven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>