Video channel 7 brengt publiek en dansers samen

Dat dans een belangrijke vorm van entertainment is geworden, is door succesprogramma’s zoals So You Think You Can Dance, Dancing With The Stars en de vele dansvoorstellingen, wekelijks bekeken door miljoenen mensen, geen verrassing meer. Volgens Jairo Wijman, oprichter van 7, de video channel voor dansvideo’s, bleef er desondanks, een groot aanbod aan spectaculaire dansvideo’s, gemaakt door dansers, choreografen en dansgezelschappen, overal ter wereld, veelal ongezien en ondergewaardeerd. Deze video’s hebben sinds vandaag een eigen channel.

“Wij zien zoveel geweldig werk op het internet langskomen zonder de waardering en in veel gevallen niet de videokwaliteit die het verdient, dat wij besloten een plek te bieden aan deze geweldige kunstvorm”, aldus Stefan Szomraky. De videosite 7 biedt dansers op 7PRESSPLAY.COM een platform om werk in hoge kwaliteit te delen met de rest van de wereld. Op deze manier krijgen dans video’s meer exposure, krijgen de makers meer erkenning voor hun werk.

Geïnspireerd raken of gewoon ontspannen naar dansvideo’s kijken in hoge kwaliteit kan vanaf nu.

http://7pressplay.com

Lees ook:Luide buren en dunne muren; seksgeluiden op YouTube
Lees ook:Viva la Wifi meldt misstanden rondom internet op school
Lees ook:David Guetta bezoekt So You Think You Can Dance
Lees ook:Jongeren willen best dokken voor online games en muziek
Lees ook:Sedrig Verwoert beste Jonge Danser van Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>