Snel bestanden opslaan op vrolijke USB-stick

Verbatim introduceert een nieuwe reeks USB-sticks met een USB 3.0-interface voor supersnelle dataoverdracht. De nieuwe Store ‘n’ Go V3 combineert een compact formaat met een taps toelopend ontwerp en maakt gebruik van een ‘schuif en klem’-systeem dat de connector (de ‘stekker’ van de USB-stick) beschermt. De Store ‘n’ Go V3 is verkrijgbaar in zeven vrolijke kleuren en heeft een maximale opslagcapaciteit van 64 GB.

Door de USB 3.0-interface biedt de Store ‘n’ Go V3 een dataoverdracht die tien keer sneller is dan USB 2.0*. Hierdoor zijn bestandstypen van elke omvang sneller te versturen of op te slaan. USB 3.0 werkt ook met de USB 2.0-standaard.

Het praktische ‘schuif en klem’-systeem van de Store ‘n’ Go V3 helpt bij het beschermen van de connector. Het klemsysteem houdt de connector in positie als de USB-stick wordt gebruikt. Met het mechanisme is de connector na gebruik terug te schuiven in de beschermende houder. De USB-stick met een capaciteit van 16 GB is verkrijgbaar in ‘Sunkissed Yellow’, ‘Eucalyptus Green’, ‘Hot Pink’, ‘Caribbean Blue’, ‘Volcanic Orange’ en ‘Violet’. De grijze Store ‘n’ Go V3 is verkrijgbaar in vier verschillende capaciteiten: 8 GB, 16 GB, 32 GB en 64 GB. De hoogste capaciteiten zijn bij uitstek geschikt voor de opslag van grotere mediabestanden, zoals video’s en foto’s.

* Op basis van de theoretische snelheid van USB 3.0. De daadwerkelijke snelheid hangt af van de bestandsgrootte en computercapaciteit.

Lees ook:Casio Exilim EX-N1: kleurrijke compactcamera
Lees ook:Stationprobleem: waar loos ik mijn fiets?!
Lees ook:Belgen bellen écht onbeperkt
Lees ook:KPN verhoogt opnieuw ADSL-snelheden
Lees ook:Probiotica plus: voor een evenwichtige darmflora

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>