Film al je zomerse activiteiten met Samsung W350 camcorder

De Alpe d’Huez met de fiets bedwingen? Hiken in de Grand Canyon? Snorkelen in de wateren van Curaçao? Deze zomer leg je al jouw mooie avonturen vast met de stof-, water-, en schokbestendige Samsung W350 camcorder.

Deze zomer duik je rustig – met camcorder en al – het zwembad in tijdens een poolparty. En neem je de camcorder gewoon mee tijdens het snorkelen. Met de Samsung W350 film je tot 5 meter onder water. Je hoeft niet te vrezen dat je de camera verliest, want de camcorder (gewicht van 140 gram) is zo ontworpen dat hij niet kan zinken. Sterker nog, hij blijft zelfs drijven. Terug aan wal, hoef je je ook geen zorgen te maken. De camcorder is zand- en stofwerend, en overleeft zelfs een val van 2 meter.

Door de camcorder om je middel of arm te bevestigen, behoud je de grootst mogelijke bewegingsvrijheid. De camcorder is zo nog geschikter om een avontuur veilig en eenvoudig op beeld vast te leggen. Het maakt niet uit of je op een surfplank of waterski’s staat, aan een bergwand hangt of een snelle afdaling op de racefiets maakt. Zelfs van de spectaculairste momenten maak jij video’s. De videobeelden worden geschoten in Full HD kwaliteit, foto’s in 5 MP. De W350 zorgt zelf voor beeldstabilisatie en bevat extra functies zoals de Aqua Mode waarmee je ook onder water haarscherpe videobeelden maakt.

Je mooiste momenten deel je eenvoudig met anderen door de camcorder te koppelen aan een computer via de USB-verbinding. Met de One Touch plaats je vervolgens met één druk op de knop het geselecteerde filmpje op YouTube of Facebook. Missie voltooid.

De Samsung W350 camcorder is verkrijgbaar vanaf € 179,- incl. BTW.

Lees ook:Samsung Galaxy XCover overleeft ieder zomers avontuur
Lees ook:Duik met Sony GW55 handycam onder water
Lees ook:Betaalbare smartphones: Samsung Galaxy Young en Fame
Lees ook:Deel live vanaf NX1100 camera belevenissen met vrienden
Lees ook:Mensen gered uit achtbaan Californië

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>