Samsung Galaxy XCover overleeft ieder zomers avontuur

Deze zomer hoef je je geen zorgen te maken dat je smartphone beschadigd raakt tijdens één van je outdoor-avonturen. De Samsung Galaxy XCover is schok-, stof-, en waterbestendig.

Waar ter wereld je deze zomer ook belandt, je hoeft geen watervrees meer te hebben. De XCover is waterbestendig en overleeft een verblijf van 30 minuten onder water op een diepte van maximaal één meter. Dat is een geruststellende gedachte als je bijvoorbeeld in Frankrijk in een kajak stapt of in een zonnig oord een paar meter van het zwembad ligt met een groep jolige vrienden die je erin gooien. Zeker als je je bedenkt dat één op de drie telefoons het vroegtijdig begeeft door waterschade, zo blijkt uit onderzoek.

De Galaxy XCover heeft een afgesloten behuizing waardoor de smartphone ook zand- en stofbestendig is. Het maakt dus niet uit of je in een zandstorm op het strand beland of een wandeling maakt door de Grand Canyon, de smartphone GALAXY XCover overleeft ieder zomers avontuur.

Ook zwaardere outdoor-uitdagingen kan je smartphone aan. Het 3,7 inch scherm is gemaakt van getemperd glas dat vijf keer sterker is dan normaal glas. De kans op krassen is daarmee minimaal.

Een ding kan je stellen, deze smartphone kan tegen een stootje. Daarnaast blijft het design slank en heeft het alle functionaliteiten die je van een moderne smartphone mag verwachten. En tast je ’s nachts onverwachts in het donker? De LED-flitser van de 3 megapixel camera helpt je uit de brand door dienst te doen als ingebouwde LED zaklamp. Handig voor in de tent tijdens een kampeertrip of in een appartement waar je het lichtknopje niet kan vinden.

De Samsung Galaxy XCover is verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 269,- inclusief BTW. Klik hier voor meer informatie: Samsung Galaxy Xcover (S5690) – Titan/Gray en Samsung Galaxy Xcover (S5690) – Black/Orange.

Lees ook:Samsung presenteert Galaxy S IV met oogbesturing
Lees ook:Black Edition Samsung Galaxy S4 en S4 mini
Lees ook:Film al je zomerse activiteiten met Samsung W350 camcorder
Lees ook:Samsung presenteert nieuwe smartphone: Galaxy Note II
Lees ook:Europees verbod voor Galaxy Tab 7.7

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>