Jongeren willen overal, onbeperkt online met smartphone

smartphone-telco connectedVanaf 2 september introduceert Hi haar nieuwe generatie abonnementen. Deze abonnementen draaien volledig om data en zorgen voor een optimale mobiele internetervaring. De abonnementen zijn standaard uitgerust met 4G en in alle abonnementen zit giga veel data. Hi stopt daarnaast met toestellease; het toestel wordt weer eigendom van de klant. Deze beslissingen zijn doorgevoerd vanuit onderzoek onder de doelgroep; jongeren willen overal, onbeperkt online zijn en zien hun telefoon als verlengstuk van henzelf.

Het gebruik van mobiel internet op de smartphone is de afgelopen jaren enorm toegenomen. In 2013 heeft 92% van de jongeren van 18-24 jaar een smartphone, waarvan 95% gebruik maakt van internet op hun telefoon. In 2012 internetten nog 86% van de jongeren met hun mobiel, in 2007 zelfs slechts 21%. Daarnaast zien we dat jongeren tot en met 24 jaar 60% meer data verbruiken dan 26+’ers. Dit toont aan dat jongeren een andere mobiel internetbehoefte hebben dan gebruikers in andere leeftijdsgroepen. Daar tegenover staat dat jongeren minder bellen.

Hi stemt haar aanbod – als dé mobiele provider voor jongeren – continu af op de wensen van haar doelgroep. Zo is uit recent onderzoek van Hi duidelijk te zien dat ongeveer de helft van de Nederlandse jongeren zich geremd voelen in hun mobiele gebruik. De belangrijkste oorzaken van deze rem zijn de beperkte hoeveelheid data in de bundel, te lage mobiel internetsnelheid en beperkt bereik. Als er geen rem meer op hun mobiel internetgebruik zou zitten, dan zouden ze bijvoorbeeld meer gamen of tv kijken op hun smartphone.

Nieuwe generatie abonnementen
Om deze mobiele generatie optimaal van dienst te zijn, past Hi per 2 september haar abonnementen aan. Hiermee creëert Hi voor jongeren die gas willen geven op mobiel internetgebruik de speelruimte om nieuwe ontwikkelingen te ontdekken, zoals: mobiel tv kijken, beeldbellen, muziek streamen, gamen, etc.
En mobiel internetten in Nederland kost bij Hi nooit extra, want buiten de – zeer ruime – bundel verlagen we de snelheid naar 64 Kb/s. Zo kun je toch altijd tweeten, posten en whatsappen en hoef je nooit te wachten met internetten tot je op een Wi-Fi-netwerk kunt inloggen.

Hi biedt drie verschillende abonnementen in combinatie met een toestel aan die variëren in hoeveelheid MB’s en snelheid: Hi Medium 4G, Hi Large 4G en Hi Eindeloos 4G. Deze varianten hebben giga veel data en supersnel 4G. De bel-bundels zijn niet verplicht maar kunnen naar behoefte gecombineerd worden met een databundel. Met deze combinatie aan voordelen biedt Hi een uniek abonnement voor internettende jongeren. Voor jongeren die minder internetten is er Hi Start 3G. Hi biedt altijd de nieuwste smartphones. Zelfs in de toestel categorie 1 ‘Basic’ vind je al een 4G toestel. De toestelprijzen worden op 2 september bekend gemaakt en deze zullen verschillen van de toestelprijzen van KPN.

Bovendien krijgen studenten en Hi klanten die verlengen een nog betere deal. Studenten krijgen bij Hi altijd €2,50 per maand extra korting. Verlengende Hi klanten betalen minder als ze voor een combinatie van MB’s en belminuten kiezen.

Check voor meer informatie over de nieuwe Hi Abonnementen en Hi Sim-only Abonnementen op hi.nl/nieuweabonnementen. En met deze nieuwe abonnementen van Hi zeg je bye bye tegen Wi-Fi, check daarom www.byebyewifi.nl.

Lees ook:Nederlander voorzichtig met mobiel internet in buitenland
Lees ook:ADV: Altijd online met sim only + internet
Lees ook:Mobiel internet belangrijk voor jongeren
Lees ook:Mobiele trends verschillen per land
Lees ook:Jongeren grootste groep gebruikers mobiele apparaten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>