Lover of Loser op de planken

Een musical waarin je zelf kunt bepalen wat er gebeurt. Binnenkort moet hij er komen en wel van een heel bekend verhaal onder jongeren. De musicalversie van het boek Lover of Loser van Carry Slee staat binnenkort op de planken.

In oktober moet het allemaal geregeld zijn als het aan theaterproducent lef! theater ligt. Zij hebben het initiatief genomen dit verhaal, waar ook al een film van is, in een musical te verwerken.

het verhaal gaat over Eva, 15 jaar en nu al vol kopzorgen. Thuis voelt ze zich niet lekker want ze is bang dat haar stiefvader zich op een dag aan haar vergrijpt, haar moeder vind dat ze zich aanstelt en ook in de liefde is het moeilijk. Ze ontmoet een jongen in het park maar of dat nou wel zo’n leuke knaap is?

In het boek kan de lezer kiezen hoe het verhaal verder gaat en ook in de theaterversie zal de kijker een keuze kunnen maken door via stemkastjes te beslissen wat de volgende stap is. Wie in de musical gaan spelen is nog niet bekend.

Een interactieve musical, leuk idee?

Bron: Parool

Lees ook:Twaalfjarige filmt eigen verkrachting
Lees ook:Schrijftalent gezocht! Wicked organiseert schrijfwedstrijd
Lees ook:CJP deelt halve boeken uit
Lees ook:Bloedstollend spannend waargebeurd verhaal
Lees ook:Jongen van 14 vermoordt jongen van 11

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>