New Kids signeersessie: Moettuh komme dan jonguh!

New Kids Nitro is recent op dvd verschenen. Daarom signeren Richard, Rikkert, Gerrie, Robbie en Barrie uit Maaskantje het schijfje in Den Bosch, Eindhoven en Breda. Donderdag 3 mei is het zover!

In New Kids Nitro wordt Friesland getroffen door een zombieplaag, maar in Maaskantje hebben Richard, Rikkert, Gerrie, Robbie en Barrie andere dingen aan hun hoofd. Ze zijn in oorlog met het nabij gelegen Brabantse dorpje Schijndel. Dit leidt tot illegale straatraces en massale vechtpartijen. Als de Friese zombies een Brabants slachtoffer maken, moeten de twee groepen hun krachten bundelen om het grotere kwaad te trotseren. Buckle up kut, Nitro gaat hillemoal koekwous jonguh!

Op donderdag 3 mei promoten de New Kids hun dvd. ’s Ochtends zijn ze bij de Free Record Shop in Den Bosch en Eindhoven voor een signeersessie en later op de middag zijn ze er voor hun fans in Breda. Wil jij een handtekening van jouw favoriete New Kid? Kom dan zeker langs! De jongens stoppen op hun hoogtepunt, dus er komt geen vervolg op de succesfilms. Dit is dus misschien wel je laatste kans om ze te ontmoeten!

Donderdag 3 mei
Free Record Shop
Den Bosch: Heuvelpassage, 10.00 uur
Eindhoven: Heuvelgalerie, 11.45 uur
Breda: Barones, 17.15 uur

Lees ook:New Kids Nitro Trailer
Lees ook:New Kids Nitro Racer game; voor je gewone computer, kut!
Lees ook:Scheldende BN’ers bij première New Kids Nitro
Lees ook:Ralf Mackenbach zingt en signeert in Eindhoven en Arnhem
Lees ook:New Kids dvd: Nitro gaat hillemoal koekwous jonguh!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>