New Kids Nitro Racer game; voor je gewone computer, kut!

New Kids: Nitro Racer‘ – Race in de groene Manta door de straten van Maaskantje! Unlock alle kei gave race missies. Van het slopen van de Chinese bezorger voor de dagelijkse portie bami en kroepoek tot het kapot schieten van lilleke kutzombies. Wanne hardcore game jonguh!

Jij bent de baas en niemand kan je wat maken want in New Kids Nitro Racer, gebaseerd op de tweede New Kids bioscoopfilm New Kids Nitro, mag echt ALLES! Met dit spel cross je in zeventien kei mooie missies door de straten van het Brabantse Maaskantje, exact in beeld gebracht zoals je dat kent uit de New Kids films. In ‘www.newkidsnitroracer.com’ krijg je alles wat je kan verwachten van de New Kids. De stemmen uit de game zijn speciaal door de New Kids ingesproken. En natuurlijk zit het liedje ‘Hoeren Neuken Nooit Meer Werken’ met Corrie Konings ook in de game.

De New Kids Barrie Butsers (Flip van der Kuil), Rikkert Biemans (Wesley van Gaalen), Robbie Schuurmans (Steffen Haars), Richard Batsbak (Huub Smit) en Gerrie van Boven (Tim Haars) rijden in hun bekende groene Opel Manta door de straten van Maaskantje, drinken dagelijks blikken bier, eten snacks in de plaatselijke snackbar ‘t Pleintje, langs de Jumbo, het speeltuintje en komen zelfs Reinout Oerlemans himself nog tegen in zijn dikke limo. In de game mag alles kapot. Dus sloop die speeltuin, blaas het tankstation op, ram de limo van Oerlemans…hou je vooral niet in en ga compleet los!

Deze game is is verkrijgbaar voor PC en downloadable via www.newkidsnitroracer.com. Consumentenadviesprijs: EUR 9.95,-

Klik op de titel voor meer informatie en bestel ‘m bij bol.com New Kids: Nitro Racer.

Lees ook:New Kids snappen commotie rond Nitro niet
Lees ook:New Kids dvd: Nitro gaat hillemoal koekwous jonguh!
Lees ook:New Kids Nitro Trailer
Lees ook:New Kids signeersessie: Moettuh komme dan jonguh!
Lees ook:Scheldende BN’ers bij première New Kids Nitro

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>