CJP lanceert ’s werelds eerste Festival Twitter Bingo

BingoprintGeen nummertjes maar festivals en Twitter in plaats van een rad. CJP zet deze zomer veertig festivals waar CJP-korting geldt in de spotlight met een potje Twitter Bingo. Hiermee pakt CJP de wereldprimeur: het eerste bingospel dat volledig via Twitter wordt gespeeld. Festival Twitter Bingo speel je met een digitale bingokaart op je smartphone, tablet of desktop. Deze is te vinden op twitterbingo.cjp.nl. In de prijzenpot zitten toegangskaarten voor North Sea Jazz, Zwarte Cross, Solar en Lowlands en 150 andere festivalprijzen. De campagne loopt van vanaf vandaag tot en met 15 augustus. Jazzartiest en North Sea Jazz festivalambassadeur, Tim Wes, trapte de campagne vanmiddag af bij RabRadio op 3FM met het plaatsen van de eerste bingotweet.

‘CJP is trots op de samenwerking met maar liefst 40 festivals en de korting die we jongeren daarop kunnen geven. Een festival is de ideale omgeving om nieuwe en verschillende culturele ervaringen op te doen. Met Twitter Bingo zetten we al het voordeel nog eens op een rij en maak je deze zomer kans op extra festivalplezier,’onderbouwt Walter Groenen, directeur van CJP, de nieuwe campagne.

Vier rondes, 150 festivalprijzen
Festival Twitter Bingo wordt in vier rondes gespeeld. Vier grote festivals spelen hierin de hoofdrol. Heb je een volle kaart en tweet je als eerste Superbingo!, dan win je kaarten voor: North Sea Jazz (ronde 1), Zwarte Cross (ronde 2), Solar (ronde 3) of Lowlands (ronde 4). Wie het Bingospel kent, weet ook dat je voor enkele rijtjes kunt spelen. Ook bij Festival Twitter Bingo maak je per rijtje kans op een mooie festivalprijs. Iedereen die @CJPnl volgt, kan aan het spel meedoen. De kaart- en speluitleg is te vinden op twitterbingo.cjp.nl. Na eenmalig inloggen via Twitter doe je al mee, waar je ook bent. De kaart schaalt zich namelijk naar zijn speelveld; mobiel, computer, tablet, dus je kunt overal spelen.

Festivalambassadeurs
Geen festival zonder ambassadeur. CJP heeft voor iedere spelronde een festivalambassadeur weten te strikken: Tim Wes (North Sea Jazz), Roos Rebergen (Zwarte Cross), The Opposites (Solar) en Jacco Gardner (Lowlands) spelen deze zomer allemaal Festival Twitter Bingo.

CJP: voor iedereen tot 30 jaar
Met een CJP-pas krijg je korting op cultuur. Maar ook op kleding, boeken, nrc.next, de trein, verzekeringen en nog veel meer. Een CJP-pas is er voor iedereen tot 30 jaar, kost € 15,- en is een jaar geldig. Tijdens deze campagneperiode krijg je bij aanschaf van een pas gratis 6 maanden erbij.

Voor meer informatie, ga naar twitterbingo.cjp.nl.

Lees ook:Kaart-en muntprijzen Zwarte Cross stijgen in 2014 niet
Lees ook:Zwarte Cross wordt roze cross…
Lees ook:Zwarte Cross zoekt stuntman voor sprong over hoofdpodium
Lees ook:Kaiser Chiefs, Normaal en Gerda Havertong op Zwarte Cross
Lees ook:Don Diablo, Boemklatsch en meer op Zwarte Cross dance

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>