Release Call of Duty Modern Warfare 3 succes

Bij Game Mania kregen ze afgelopen nacht ruim 25.000 bezoekers over de vloer, verspreid over alle vestigingen in Nederland & België. Al deze mensen waren in blijde verwachting van Call of Duty Modern Warfare 3 en wilden de game zo snel mogelijk in hun bezit hebben.

Game Mania riep op om verkleed te komen. De best verklede fan maakte kans op een geweldig Call of Duty-pakket. De oproep werd goed opgevolgd, zo blijkt ook uit foto’s. In de lange wachtrijen stonden heel wat mensen die in camouflage een exemplaar van de game kwamen afhalen.

Lees ook:Zombie-nachtopening Game Mania Call of Duty: Black Ops II
Lees ook:Barre weersomstandigheden houden Call of Duty fans niet tegen
Lees ook:Call of Duty Modern Warfare 3 komt er aan (UPDATE)
Lees ook:Nachtopening Game Mania voor Call of Duty: Ghosts
Lees ook:Gamers in de rij voor Call of Duty Modern Warfare 2

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>