Zombie-nachtopening Game Mania Call of Duty: Black Ops II

Game Mania gooit op maandag 12 november om klokslag middernacht zijn deuren open voor de release van ‘Call of Duty: Black Ops II’. Om de gamebeleving nog intenser te maken, nodigt Game Mania de fans uit om verkleed als zombie of soldaat te komen en koppelt de gamespeciaalzaak enkele voordelen en acties aan de lancering van COD Black Ops II.

Zij die hun gloednieuw exemplaar tijdens de nachtopening aanschaffen, ontvangen gratis de “Bradygames – Mini Strategy Guide”. Game Mania roept de fans van de game ook op om verkleed als zombie of soldaat COD te komen afhalen. Black Ops II bevat immers, net als Black Ops I, opnieuw de populaire Zombie-mode. De best verklede fan maakt op die manier kans op een geweldig COD Black Ops II prijzenpakket inclusief Game Mania waardebon van 1.000€. Een soortgelijke oproep leverde voor de nachtopening van COD Modern Warfare 3 een massale opkomst en zeer leuke taferelen op. Alle Nederlandse vestigingen openen in hun deuren voor de fans. In een aantal grote steden met meerdere vestigingen is een selectie gemaakt: http://www.gamemania.nl/Default.aspx?tabid=119&iid=637.

Call of Duty werd gelanceerd in 2003. Acht edities later brengt Activision Call of Duty: Black Ops II op de markt. Reden te meer voor Game Mania om nog eens uit te pakken met een inmiddels bekend en populair concept zoals een nachtopening. Eerder gebeurde dit ook al voor andere succesreeksen zoals World of Warcraft en ongeveer een jaar geleden werd er ook een nachtopening georganiseerd voor Modern Warfare 3. Verwacht wordt dat de nachtopening ook deze keer een groot succes zal worden: het aantal preorders van de game is ongezien hoog en rekeninghoudend met het trouwe COD-publiek verwacht Game Mania een massa fans.

Black Ops II speelt zich af in 1980, in volle Koude Oorlog, en in een futuristisch 2025. In deze futuristische setting woedt een hevige oorlog tussen de Verenigde Staten en China over het bezit van zeldzame grondstoffen. Wie zich wil laten onderdompelen in deze futuristische wereld, kan dus op maandagavond 12 november in elke Game Mania-winkel van Nederland en Vlaanderen terecht.

Klik op de titel voor meer informatie:
PlayStation 3: Call of Duty: Black Ops 2 – Nuketown 2025 DLC Editie
Xbox 360: Call of Duty: Black Ops 2 – Nuketown 2025 DLC Editie
PC: Call of Duty: Black Ops 2 – Nuketown 2025 DLC Editie
Wi: Call of Duty: Black Ops 2 Wii U

Lees ook:Call of Duty Modern Warfare 3 komt er aan (UPDATE)
Lees ook:Barre weersomstandigheden houden Call of Duty fans niet tegen
Lees ook:Release Call of Duty Modern Warfare 3 succes
Lees ook:Call of Duty: Black Ops II uit + speciale producten
Lees ook:Nachtopening Game Mania voor Call of Duty: Ghosts

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>