Ga de strijd aan met de Orcs in Orcs Must Die

Pak je kruisboog, zwaard, vuurarmband en ga de strijd aan met de Orcs. Sla ze, verbrand ze en smijt met ze. Hoe je het ook doet in deze fantasy-actie-strategiegame, alle Orcs moeten dood. Aan jou de taak om Orcs en ander gespuis af te slachten. Speel de game alleen, samen of in teams tegen elkaar. Je kunt de game met wel 10 personen tegelijk spelen en samen de strijd tegen de Orcs aangaan.

In Orcs Must Die speel je de impulsieve War Mage, die bijna klaar is met zijn leerlingschap als zijn fort wordt aangevallen door Orcs. Omdat alle meesters dood zijn moet War Mage ervoor zorgen dat de Orcs niet door de zo geheten ´Rifts´ heen kunnen. De Orcs doen er alles aan om de diverse Rifts te betreden want daardoor verschaffen ze zichzelf toegang tot verschillende werelden. Aan War Mage de taak om de Orcs af te slachten voordat ze een Rift kunnen betreden.

Orcs Must Die is een mix van third person action en strategic planning, een tower defense gameplay met shooter elementen. De game is ontwikkeld door Robot Entertainment, de ontwikkelaar van Halo Wars.

Lees ook:Panzer Corps Wehrmacht: klassieke game in modern jasje
Lees ook:Kruip in de huid van Ninja-legende Naruto Uzumaki
Lees ook:Ontdek gigantisch melkwegstelsen in Distant Worlds
Lees ook:SpangaS de Game; bezoek zelf het Spangalis College
Lees ook:Alle Mario’s verzamelen in Walibi Holland!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>