Engelse jongens geloven heilig in het Axe-effect en leraren zijn de dupe

http://www.newproductworks.com/data/images/LynxDeo-UKedit.JPGWat heeft Ben Affleck nou veroorzaakt? Leraren in Groot-Brittannië hebben het helemaal gehad met het zogenaamde ‘Axe-effect’. De deodorant zou zo massaal gebruikt worden door de Britse tieners, dat de lucht in veel klaslokalen niet meer te harden is. Lesgeven is vaak alleen mogelijk met de ramen open…

Axe heet in Engeland Lynx, en jongens denken net zoals in de reclame van Ben Affleck met al die ´clicks´, dat meisjes massaal op hen zullen vallen. Daarom spuiten ze zich helemaal onder met de deo.

Volgens de ervaringen die leraren uitwisselen op een Engels onderwijsforum zijn het vooral 13-jarigen die onvoorwaardelijk geloven in de reclameboodschap. Een jonge onderwijzeres schrijft dat ze haar vriend verbood nog langer Lynx te gebruiken, omdat de lucht haar deed denken aan de pubertjes in haar klas.

Hier in Nederland is er helemaal niks van te merken voor zover ik weet…al is de ´parfum(Axe)´lucht van mijn broertjes ook niet te harden.

Lees ook:Tiener bedreigt school en leraren
Lees ook:Studente kan alleen op zijn kop lezen
Lees ook:Moeder van Kanye West wordt gek van zijn pornoverslaving
Lees ook:Scholier (15) valt leraar aan
Lees ook:Nederlandse jongeren zijn minst vaak dronken

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Engelse jongens geloven heilig in het Axe-effect en leraren zijn de dupe

  1. tatta

    je moet niet zo dapper doen magali

      /   Reply  / 
  2. Magali

    grapjas

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>