Jongen fietst 200 kilometer voor internetvriendin

http://molenhof.artica.nl/gallery2/albums/kleurplaten/fietsende_mollie.sized.gifHet was bedoeld als een verrassing: een Duitse jongen van 16 jaar heeft geprobeerd naar zijn internetvriendin te fietsen, het is hem alleen niet gelukt. Hij vertrok ‘s nachts en na 200 kilometer fietsen was de arme jongen er nog niet. Hij ging naar een politiebureau en vroeg de weg naar Hamburg. De politie belde meteen zijn ouders. Opvallend is dat hij helemaal geen eten, drinken of een landkaart bij zich had…Het meisje wist niks van het avontuur dat de jongen beleefd had. Waarom nam hij niet gewoon een trein ofzo, had hij geen geld?

Lees ook:Nog een wijntje!??
Lees ook:Meisje springt van viaduct
Lees ook:Oppas steelt geld
Lees ook:Boos om blikje drinken
Lees ook:16- en 17-jarigen mogen van ouders blijven drinken

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Jongen fietst 200 kilometer voor internetvriendin

  1. Peter

    Die jongen had alleen maar die meid in gedachten, met de locatie en afstand werd echter geen rekening mee gehouden. Maarja, dat mag wel als je 16 bent, maar hij zal nu wel beter weten.

      /   Reply  / 
  2. KarelKrab

    Ik ben toevallig net terug van een fietstocht van meer dan 200 kilometer van Purmerend naar Veldhoek. Maar ik was met 2 vrienden en we waren voorbereid (tent en slaapzak mee enzo). We hebben er precies 13 uur over gedaan en we hebben het in 1 dag afgefietst. De terugreis hebben we met de trein gedaan natuurlijk.

      /   Reply  / 
  3. JaapJeuk

    Ik ben met karel krab mee geweest. En gelukkig zitten we op fitness anders was het niet te doen. En ja het was de moeite waard en je vergeet het nooit meer. En Duitsers hebben wel meer van dit soort rare dingen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>