Geen Breezers meer in Duitsland

Wie drinkt er tegenwoordig nog een Breezer? Niemand meer, zou je denken. Maar toch worden er nog af en toe meiden met Breezers gespot op bepaalde plekken (zoals HMH Rotterdam). Nu bekend is dat sommige meiden alles doen (ja, echt alles) voor een Breezer wil niemand het drankje meer drinken. De Breezah- fabrikant ziet dat er steeds minder wordt verkocht. In Duitsland wordt er zelfs zo weinig verkocht dat de Breezers uit de handel zijn gehaald.Het drankje is gewoon een stuk minder populair dan vijf jaar geleden. Een speciale belasting op limonadedrankjes met alcohol maakte de Breezers een stuk duurder. Het doel was alcoholgebruik onder jongeren tegen te gaan. En nu zitten de jongeren daar waarschijnlijk aan de wat sterkere drank! Erg slim die overheid daar..

Lees ook:Jongens vinden steun in online hulp bij alcoholgebruik
Lees ook:Zeeuwse jongeren vinden drinkgedrag wel meevallen
Lees ook:Nieuw drankje: K-Drink
Lees ook:Jongetje in coma door Breezahs?
Lees ook:Vragen over seks komen vooral van meiden

1 Reacties // Reageer

One thought on “Geen Breezers meer in Duitsland

  1. DJ-Chris

    Domme overheid idd. Breezers zijn af en toe best lekker, maar onbetaalbaar en al helemaal in de horeca zelf. Dus doe mij maar gewoon een biertje.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>