Paul de Leeuw bij het Songfestival, wat een idioot!

Paul de Leeuw heeft een aantal grapjes gemaakt tijdens de Nederlandse uitslag wat betreft de punten voor het Songfestival. Zelf had ik het niet meteen door. Het buitenland is in ieder geval niet gecharmeerd van zijn uitspraken. Zo zegt BCC commentator Terry Wogan: ‘Who ordered this idiot we just saw with his stupid gay jokes. This
is so pathetic and a disgrace to the Eurovison Songcontest. Good God…
what an idiot’…

Zijn ‘kalisperma’, en het sarcastische ‘like your blouse’ kon de kijken niet echt waarderen. Hij vergeleek de presentatoren in Athene, Sakis Rouvas en Maria Menounos, met Will
and Grace uit de gelijknamige serie. Verder stelde De Leeuw aan Sakis
voor om telefoonnummers uit te wisselen. Je kunt het beste het filmpje nog eventjes bekijken. Dit kan hier. Ik kon in ieder geval niet lachen om zijn grapjes, was namelijk niet echt heel grappig.

Lees ook:Comité 4 en 5 mei trekt gedicht Auke de Leeuw terug
Lees ook:Vrouw (132) wil recordvermelding
Lees ook:WTF? Toppers naar Songfestival?
Lees ook:BNN richt jongerenpartij op
Lees ook:Jongeren overhandigen bestuurder Rijksuniversiteit Groningen gouden penis

16 Reacties // Reageer

16 thoughts on “Paul de Leeuw bij het Songfestival, wat een idioot!

  1. Marcel

    Ik vond het WEL grappig. Kom op zeg, neem het leven eens met een knipoog! En zeker bij zoiets triviaals als het Eurovisie Songfestival!

      /   Reply  / 
  2. Guido

    Kom op zeg, dat hele Songfestival slaat al nergens meer op. Alle bevriende landjes schuiven elkaar netjes de punten toe zodat je eigenlijk bij voorbaat al kansloos bent. Gelukkig brengt Paul de Leeuw dan nog een beetje humor in dat hele sfeerloze gebeuren. Bekijk het eens van de leuke kant en ga niet meteen iemand afkraken die er openlijk voor uitkomt dat hij homo is. Als je ergens over wilt zeiken, pak dan die eikels in de politiek eens aan!

      /   Reply  / 
  3. AJ

    haha, die Paul.

    Ik vind het wel lachen. Die Gordon en Gerard Joling vind ik maar vieze Homo’s (ik heb niets tegen homo’s maar ze overdrijven gewoon en zijn absoluut niet grappig) maar Paul is cool! Carlo Boshard vind ik ook okey.

      /   Reply  / 
  4. J

    SUPER VETTTT!! :D NIET JANKEN!

      /   Reply  / 
  5. Markies de Cantclere

    Amice,
    Dat Songfestival is plat vermaak, leuk voor de het grauw. Edoch, die de Leeuw, dat is een ramp, de platste burgemansgrollen die ik ooit gehoord heb. Zo’n knaap zou men uit de roulatie moeten nemen.

      /   Reply  / 
  6. Dennis van der Zanden

    Ik heb niet gekeken want ik vind het een altijd een gruwelijke vertoning. Het lijkt wel of er geen normale artiesten bestaan als ik al die terugblikken op tv zie. En wat de Leeuw flikt kan echt niet, als zo’n lul je land moet vertegenwoordigen ben je voor de toekomst al bij voorbaat verloren. Geef mij die “vieze homo’s” Joling en Gordon (volgens AJ) dan maar. Als je niks tegen ze hebt, gebruik dan ook niet die benaming. Over vies gesproken, Paul met z’n vunzige geintjes die is vies.

    Gr. Dennis (hetero overigens)

      /   Reply  / 
  7. jhemila

    ik vond het echt grappig wat paul deed. Er mag toch wel gelache worden om die hele songfestival. moet je kijke wie er vroeger allemaal wonnen met die nette kleding en lange jurken dat was pas echt songfestival niet wat er nu is met die slette in die korte broekjes die zo lopen te schreeuwen.
    ik was echt voor zwede,belgie(die er helaas uitging)en voor rusland. dat waren echte songfestival liedjes. maar nee omdat al die politieke buurlandjes op elkaar stemme krijg je die monsters als lordi. het was een leuk liedje maar niet voor songfestival.
    en paul ik hoop dat je volgend jaar weer presenteert want je bent echt een leuke presentator die mensen nog eens laat lachen.

      /   Reply  / 
  8. Baz

    @ Dennis,

    ik zou dan toch maar es gaan kijken want er bestaan wel degelijk goeie/normale artiesten die aan zon liedjes festijn meedoen! In veel andere landen is het songfestival erg populair, ook onder de jongeren en de beste artiesten van z’n land (oa: Griekenland, Zweden) doen mee. En dat zijn echt wel goeie zangers en zangeressen.

    Wat paul betreft, ik kan me voorstellen dat het buitenland dit niet waardeert persoonlijk vond ik het wel grappig, we weten allemaal hoe paul is he ;-)

      /   Reply  / 
  9. roel

    ja idd paul was gewoon geweldig beter dan al die andere saaie dooie presentatoren..
    dus die lijpo’s van het bbc zijn gewoon dom! maarja da wist ik al.. en verder is het jammer da wij van nederland uit die lijpo’s van een treble in stuurde.. maarja mijn mening is ook da het songfestival niks meer is en met het jaar slechter word!!!

      /   Reply  / 
  10. Nele

    Ik vond hem gewoonweg geweldig ^^

      /   Reply  / 
  11. Franky

    Ach,

    lekker belangrijk die songfestival! Nederland zou een voorbeeld moeten nemen aan Italië en dus niet meer meedoen! ONB, zoveel mogelijk landen overtuigen niet meer mee te doen!!!

    Moet je opletten hoe snel dat ‘punten-systeem’ veranderd wordt!

      /   Reply  / 
  12. rustem

    wat een klootzak is me da
    die is echt onbeleefd en zijn grappen zijn echt nie grappig ik vond hem daar echt fucking

      /   Reply  / 
  13. Krizz

    Het is natuurlijk typisch weer iets voor Paul de Leeuw om Nederland zo op de kaart te zetten, maar aan de andere kant is het hele Eurovisie Songfestival toch al een gay-parade! Maar goed, kan me wel voorstellen dat anderen het misschien wat onsmakelijk of ongepast vonden. Ik moet wel zeggen dat wij zelf toch weer elke zaterdag en zondag (of maandag) weer voor de (platte) buis gekluisterd zitten, om geen enkele (smakeloze) grappen te hoeven missen!

      /   Reply  / 
  14. Jakke

    Ik vind Paul wel oké, hoor !

    Volgens de volledige uitslag van de halve finale komt België op de 26 ste plaats, met 14 punten (2 punten van Nederland en 12 van Georgië).
    Hoewel ik een sterk vermoeden heb dat die brave Georgianen zich van land en stemnummer vergist hebben !
    Want Belarus lijkt heel goed op België als je ‘t uitspreekt !!! lol

      /   Reply  / 
  15. Marc

    Tja… als nederland een hekel aan hem had
    en het niet vond kunnen… waarom lieten ze
    hem nog een keer de uitslag doen in 2007 dan?
    Maar ik vind het wel lagge hoor!

      /   Reply  / 
  16. s

    nouw ik kijk er altijd naar dus :p
    gek dat iedereen zoow raar reageert!!!

    xxx mij

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>