Wie vloekt het meest? Jensen!

Het is niet Brian van de Gouden Kooi die het meest aan vloeken doet. Het is Jensen die duidelijk op nummer één staat. De Bond tegen het Vloeken laat TNS NIPO elk jaar uitzoeken hoe veel er nou eigenlijk op de televisie wordt gescholden. En dat is best veel; ongeveer 112.000 keer in 2006. Dat is 13 procent meer dan in 2005. En dan hebben we het niet alleen over de commerciële zenders.

Op de publieke omroepen wordt er net zo goed veel gevloekt, zegt de jaarlijkse Vloekmonitor waarin alle resultaten staan. BNN staat bovenaan met 6,7 grove taaluitingen per uur. De Vara heeft er 4,3 per uur. MTV 2,4 (terwijl het vorig jaar, 2005, nog 1,2 was).

Het programma Jensen staat bovenaan de lijst, zoals je al eerder kon lezen. Daarnaast kon je ook wat scheldwoorden horen als je keek naar 'Wakker worden met Valerio' (TMF), Lotte (Tien) en Wildboyz (MTV).

 

Lees ook:Wie heeft de meest sexy buik?
Lees ook:Bram Moszkowicz vanavond eerste gast van Robert Jensen
Lees ook:Playmate Olga is boos
Lees ook:Robert Jensen vanaf 21 maart met talkshow bij Veronica
Lees ook:Oprichters Google jongste miljardairs

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Wie vloekt het meest? Jensen!

  1. Sarina

    alez dan , mij boeit da nie echt :d

      /   Reply  / 
  2. mitch

    Jensen owned gewoon, als hij zich op ze taal gaat letten. Dan verpesten ze het programma .. ik vind dat het zo moet blijfen wat fuckt nou een beetje schelden ! niks TOCH !

      /   Reply  / 
  3. Magnolia-fan

    wat maakt het uit dat hij vloekt? Hij presenteert toch een goed programma? Dus laat hem gewoon :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>