Ancilla Tilia maakt pin up-kalender

Ancilla Tilia heeft een pin up-klander gemaakt voor 2012. Fotograaf Marc de Groot legde allerlei pikante poses van Ancilla Tilia vast. Het Nederlandse model staat bekend om haar voorliefde voor latex kleding, korsetten, hoge hakken en kousen.

“De eerste keer dat ik Ancilla zag droeg ze een bloemetjesjurk. Maar niet zo’n “bloemetjesjurk” bloemetjesjurk, nee, zo’n bloemetjesjurk waardoor je zelf trek in water krijgt. Een gieter vol, om over je oververhitte hoofd heen te pleuren”, jubelt schrijver James Worthy. “Ancilla doet mij denken aan de film Weird Science, waarin twee nerds met behulp van een computer een droomvrouw creëren.”

James Worthy, de schrijver die begin dit jaar zijn debuutroman uitbracht bij Top Notch, spreekt lovend over de kalender die het hiphoplabel nu uitbrengt. “Het eerste wat ik tegen Ancilla zei was: Jeetje, jij hoort op een kalender thuis. Zo’n ouderwetse kalender die je vroeger altijd in een Kwik-Fit aan de muur zag hangen. Maar dan classy natuurlijk, niet met van die foto’s dat je op een stapel banden ligt terwijl je stout kijkend de dop van een fles koelvloeistof een lik geeft. Nee, Top Notch shit. In een vlindertuin met vleugels om je goddelijke wespentaille.”

De ‘3D Seduction 2012’-kalender is, zoals de prikkelende titel al aangeeft, geheel in 3D te bekijken en online te koop.

Lees ook:Manuel Broekman, Ferry Doedens en Ancilla Tilia in Expeditie Robinson
Lees ook:BN’ers Expeditie Robinson; wie is… Ancilla Tilia
Lees ook:Kate Moss en Milla Jovovich naakt voor Pirelli-kalender (video)
Lees ook:Hermelien uit Harry Potter maakt meisjes gewelddadig!
Lees ook:Wie is de mooiste student van Nederland?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>