Buienradar battle met RTL-weervrouw Helga van Leur

Buienradar lanceert vandaag de battle ‘Jij vs. Helga’ op Facebook. Met de battle daagt RTL-weervrouw Helga van Leur Nederland uit om met haar te strijden om het best gepresenteerde weerbericht. Het lijkt zo gemakkelijk, maar met deze ludieke Facebook applicatie ervaren deelnemers hoe moeilijk het eigenlijk is om het weer te presenteren.

In de Facebook-studio kunnen deelnemers met behulp van een webcam hun eigen weerbericht opnemen. Daarbij kunnen ze gebruikmaken van een professionele weerkaart en autocue. Door de weerpresentatie op hun Facebook-pagina te delen met vrienden kunnen de deelnemers kijkcijfers en stemmen verdienen.

De deelnemer met de meeste kijkcijfers wint een meet & greet met Helga van Leur, die zij de kneepjes van het vak bijbrengt. Vervolgens mag de winnaar zijn eigen weerbericht presenteren in de weerstudio van het RTL Nieuws. De opname wordt uitgezonden op buienradar.nl.

De battle ‘Jij vs. Helga’ is tot 30 september te spelen op facebook.com/buienradar.

Lees ook:Readz: Facebook-pagina voor jongeren die graag lezen
Lees ook:CoolCat geeft vakantie aan Costa Brava weg
Lees ook:Jetro Willems Tiener van het Jaar 2012
Lees ook:Schaamhaar scheren in hartje; Win Ladyshape Shaping Tool
Lees ook:1 op 3 Nederlanders wil via Facebook nieuwe vrienden maken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>