Winnaar Expeditie Robinson: Fajah, Peggy, Fátima of Chris

Wie is de winnaar van Expeditie Robinson: Fajah Lourens, Peggy Vrijens, Fátima Moreira de Melo of Christophe De Meulder? In de uitzending van gisteren was te zien dat Peggy als eerste een brandende fakkel gooit, maar is deze ook gelijk raak? En komt Christophe na zijn uitputtende roeitocht nog op tijd boven op het platform aan om met vuur te gooien? Het belooft een zenuwslopend slot te worden…

In deze slotaflevering komen alle afgevallen kandidaten – Ruud Feltkamp, Willie Wartaal, Tess Milne, Lodewijk Hoekstra, Paul Turner, Aagje Vanwalleghem, Olivier Bisback, Gene Thomas, Joke Van de Velde, Min Hee Bervoets, Zoë Van Gastel en Matthias De Meulder – nog eenmaal bij elkaar om samen met de vier finalisten en het presentatieduo Dennis Weening en Evi Hansen te kijken naar het einde van de bloedstollende finaleproef tussen Peggy, Fajah, Fátima en Christophe. Uiteraard wordt er ook uitgebreid teruggeblikt op de expeditie. Hoe voelt het nu bijvoorbeeld voor Lodewijk, Willie en Tess die behoorlijk in hun rug gestoken werden tijdens het keiharde spel?

De finale wordt donderdag 20 december uitgezonden op RTL 5 tussen 20.30 uur en 21.45 uur.

Lees ook:Robinson trapt af met web-only Vrienden Expeditie
Lees ook:Dennis Weening en Nicolette Kluijver presenteren Expeditie Robinson
Lees ook:De Jeugd van Tegenwoordig versus Go Back To The Zoo
Lees ook:Dennis Weening maakt superheld van flexwerker
Lees ook:BN’ers Expeditie Robinson; wie is… Nadia Palesa Poeschmann

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>