Meespelen met show Linda de Mol via Weet ik Veel-app

De eerste aflevering van de nieuwe zaterdagavondshow ‘Weet Ik Veel’ wordt vanavond uitgezonden. Je kunt niet alleen naar de show van Linda de Mol kijken. Je kunt thuis ook meespelen met de 3 BN’ers (deze week Art Rooijakkers, Anky van Grunsven en Spike van Di-Rect) en 300 studenten in de studio. Dit kan online, via tablet of smartphone of ouderwets met pen en papier. De beste kijker wint de weekprijs (een tablet of laptop).

De quiz bestaat uit vijftig algemene kennisvragen met onderwerpen als popmuziek en geschiedenis, tot sport, wetenschap en topografie. Hoeveel kleinkinderen heeft Koningin Beatrix bijvoorbeeld? Of welke sterke drank zit er in Irish coffee? En wie is tegenwoordig de minister van Onderwijs? De BN’er met de meeste juiste antwoorden gaat door naar de grande finale om met de beste student voor een zo hoog mogelijk bedrag te strijden. Met het gewonnen bedrag mag de BN’er iemand verrassen die het verdient. De beste student gaat uiteindelijk ook met een mooi geldbedrag naar huis.

App
De ‘Weet Ik Veel’-app is ontwikkeld voor tablet en smartphone op Windows, iOS en Android. In vijf rondes met tien algemene kennisvragen kunnen kijkers met elkaar, tegen elkaar, tegen de kandidaten in de studio én tegen de rest van Nederland spelen, waarna men goede sier kan maken door het rapportcijfer te delen op Facebook en/of Twitter.

Elke aflevering strijden de kijkers thuis voor de weekprijs: een tablet of laptop. Daarnaast kunnen ze wekelijks een plekje veroveren op de zogenaamde ‘Wall of Brain’. Onder deze noemer zijn op de website van ‘Weet Ik Veel’ alle namen en/of foto’s te zien van spelers – kijkers thuis, studenten in de zaal en de BN’ers – die een 10 hebben gehaald. Op doordeweekse dagen kan men vast oefenen met vijf oefenvragen.

Wekelijks tussen 20.30 en 22.00 uur bij RTL 4.

De app kun je hier downloaden:

Lees ook:Ik Hou van Holland-app; wie heeft meeste kennis over Nederland
Lees ook:Ouders meest invloedrijk bij aanschaf studielaptop
Lees ook:Kijkers geven hun ongezouten mening op tv
Lees ook:Samsung Chromebook: betaalbare lichtgewicht laptop
Lees ook:Van kladblok naar laptop; tips bij aanschaf van Campusshop

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Meespelen met show Linda de Mol via Weet ik Veel-app

  1. Ad

    Helaas werkt niet.

      /   Reply  / 
  2. Geldof

    Kan niet inloggen op mijn iPad waardeloos dus

      /   Reply  / 
  3. Redactie Auteur

    Wat balen he! Hoop dat ze dat bij de volgende uitzending wel gaan aanpakken. Groter succes dan verwacht misschien?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>