InsideGamer gamesprogramma met Tess Milne op Veronica

insidegamerMisschien heb je gisteren het nieuwe gameprogramma InsideGamer gezien? We willen onze lezers er toch nog even op wijzen. Deze nieuwe show op Veronica zal voornamelijk betrekking hebben op de grote triple A games van diverse gamesplatformen, bijzondere games-evenementen en alles wat gaming cool maakt. Het programma loopt in eerste instantie twintig afleveringen.

Tess Milne en Simon Zijlemans presenteren InsideGamer op tv. Presentatrice Tess Milne is een bekend gezicht van Veronica en presenteert onder andere programma’s als Sterren Springen en Veronica’s Nachtwacht. Simon Zijlemans is één van de meest spraakmakende gamesredacteuren van Nederland: hij voert de hoofdredactie van diverse gamesmagazines en was één van de vaste presentatoren van het programma Gamekings. Het vaste presentatieduo wordt iedere week bijgestaan door game-experts als Jelle van Es (hoofdredacteur InsideGamer), Rob van der Leek en Ron Vorstermans (beiden redacteur InsideGamer).

Samen bespreken zij in elke aflevering de nieuwste games, kijken zij vooruit op de titels die komen gaan, hebben ze elke week een nieuwe Top 5 en is er elke week een Gamemoment van de week.

Het programma wordt elke maandagavond om 00:05 uur uitgezonden en wordt regelmatig herhaald. Naast de uitzendingen op tv kunnen de afleveringen teruggekeken worden op Veronicatv.nl, InsideGamer.nl, Kijk.nl en Zie.nl.

Lees ook:InsideGamer weer terug; BN’ers vol lof over GTA
Lees ook:Op nachtelijk avontuur met Tess Milne en Tim Haars
Lees ook:BN’ers Expeditie Robinson; wie is… Nadia Palesa Poeschmann
Lees ook:Veronicas Internet Jaaroverzicht met Tess Milne en Manuel Broekman
Lees ook:Veronica = festivals deze zomer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>