Wil jij naar persconferentie #SYTYCD The Next Generation

‘So You Think You Can Dance: The Next Generation’ gaat zondag 14 april van start. Voorafgaand aan deze speciale editie van #SYTYCD – waarin jongeren tussen negen en veertien jaar de dansvloer claimen – krijgen jongeren de kans op de persconferentie van dit programma bij te wonen.

Lieke van Lexmond en Dennis Weening presenteren ‘So You Think You Can Dance: The Next Generation’. Juryleden Dan Karaty, Jan Kooijman, Euvgenia Parakhina en Ish Ait Hamou stimuleren de jonge deelnemers om alles in de strijd te gooien. Al deze sterren kun je een vraag stellen… Bekijk het filmpje van Jan Kooijman en Dan Karaty maar!

Deelnemen?
Heb jij een brandende vraag aan één van de juryleden, zorg dan dat je donderdagmiddag 11 april bij de speciale persconferentie bent. Slechts 25 jongeren krijgen deze unieke kans, waarvan een aantal hun vraag live aan de jury mag stellen. Ben je tussen de 14 en 20 jaar, geef je dan snel op hiervoor via soyouthinkyoucandance.nl. Jan, Dan, Euvgenia en Ish rekenen op je!

Jongeren die er graag bij willen zijn maar echt niet kunnen die dag, hebben toch de mogelijkheid om hun vraag te stellen via twitter @sytycdnextgen. De leukste, meest opvallende vragen worden die middag aan de jury gesteld. De antwoorden daarop zijn natuurlijk nog tijdens de persconferentie terug te lezen op twitter.

‘So You Think You Can Dance: The Next Generation’, wekelijks vanaf zondag 14 april, tussen 20.00 uur en 21.30 uur bij RTL 5.

Lees ook:Next Generation #SYTYCD: Nederland barst van jong talent
Lees ook:Welke dansers gaan via Golden Ticket naar bootcamp?
Lees ook:The Voice Kids: persconferentie voor schoolkranten
Lees ook:Tiener van het jaar is…
Lees ook:Duizenden jongeren dansen tijdens dance4life event 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>