Backstage bij bekende artiesten met MTV fotodagboek

evasimonsfriendsofmtvMTV heeft een nieuw fotoblog: Friends Of MTV gelanceerd. Fans krijgen hiermee een kijkje in het leven van bekende nationale en internationale artiesten. Tijdens optredens, achter de schermen en ook in het privéleven van de artiest. Artiesten die meewerken aan de ‘Photo Diary’ zijn onder meer Eva Simons, Armin van Buuren, Afrojack, Laura Jansen, Kensington, Kraantje Pappie en Nicky Romero.

Iedere twee weken verschijnt er een nieuw fotodagboek van een muzikant die de fans meeneemt in de hoogtepunten, maar ook in dagelijkse activiteiten van zijn of haar leven. Van een super vet optreden tot tandenpoetsen want ook dat moet gebeuren. Alle dagboeken worden verzameld en gepubliceerd op de website van MTV. Een mix van aanstormend talent en gevestigde namen, uit verschillende genres.

Exclusieve momenten
MTV vangt de meest exclusieve momenten uit het leven van populaire artiesten in ‘Friends Of MTV’. De extravagante gebeurtenissen, maar juist ook persoonlijke momenten. “Via het fotoblog geven we fans inzicht in het leven van een artiest en laten we zien dat zij naast beroemd ook doodgewone mensen zijn. Hoe bereiden ze zich voor en wat doen ze na afloop? Zijn het altijd de epic feesten met extreem veel champagne of gewoon bankhangen met een zak chips? Friends OF MTV combineert belangrijke pijlers van MTV: muziek, real life en lifestyle op een platform dat voor iedereen toegankelijk is,” vertelt initiatiefneemster Chereen Gayadin, MTV Music Programmer & Talent Relations.

Lees ook:Afrojack & Friends in beachclub Bloomingdale 5 mei
Lees ook:Muzikale jongeren kunnen deelnemen aan Xnoizz Talent 2013
Lees ook:MTV Movie Awards start van het blockbuster-seizoen
Lees ook:Facebook versobert en introduceert nieuw verdienmodel
Lees ook:John Legend in The Qube van Q-music