Igmar Felicia genomineerd voor Marconi Award

SLAM_FM-Igmar-Felica-MarconiawardDJ Igmar Felicia van SLAM!FM is genomineerd voor een prestigieuze Marconi Award 2013, in de categorie ‘aanstormend talent’. De SLAM!DJ is door de vakjury gekozen vanwege zijn frisse, jonge stem, met toch al voldoende diepte en overtuigingskracht. De enthousiaste Felicia is een van de talenten uit het radioplatform NUTALENT. Hij debuteerde afgelopen juli bij SLAM!FM als vervanger tijdens het populaire programma De Avondploeg. Inmiddels is de jonge jock elk weekend te horen met zijn eigen programma ‘Recharge’ bij SLAM!FM.

De Marconi Awards zijn landelijke radioprijzen door vakmensen voor vakmensen. Dit jaar is de 18e editie van deze uitreiking. Een vakjury komt aan de hand van een inventarisatielijst tot de uiteindelijke winnaars. De uitreiking van de Marconi Awards zijn tegelijkertijd met de Gouden RadioRing op het RadioGala, vanavond in theater Gooiland te Hilversum.

Igmar is een van de talenten uit de NUTALENT-opleiding, een gezamenlijk initiatief van Radio 538 en SLAM!FM. Radiotalenten krijgen de tips en tricks van de ervaren jocks van beide stations en krijgen zo de kans zich te ontwikkelen tot professioneel radio-DJ, dit alles onder begeleiding van Jens Timmermans.

Lees ook:Waar chillen we vanavond? Bij Igmar Felicia
Lees ook:Avondploeg genomineerd voor Gouden Radioring
Lees ook:Jonge producers krijgen kans bij SLAM!ACADEMY
Lees ook:Conan O’Brien host 2014 MTV Movie Awards
Lees ook:Zoektocht naar de leukste middelbare school van Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>