Maarten van der Weijden verslaat Sylvie Meis

maartenMaarten van der Weijden is verkozen tot de meest irritante BN’er in een reclame. Hij verslaat met het filmpje van zorgverzekeraar Menzis nipt Sylvie Meis. Maar niet alleen de Olympisch kampioen krijgt een Loden Leeuw van RADAR ook internetwinkel Bonprix valt in de prijzen. De reclame waarin twee dames met hetzelfde outfitje een lunchroom kort en klein slaan en daarna samen op de foto gaan, is verkozen tot meest irritante commercial van 2013.

Maarten van der Weijden wint met 25% van de stemmen nipt van Sylvie Meis, die uit de kleren ging voor Hunkemöller. Zij krijgt 23% van de stemmen. De commercial van Van der Weijden wordt vooral irritant gevonden vanwege zijn slechte presentatie, het gezwollen stemgeluid en zijn harkerige manier van bewegen.

Bij Bonprix vallen kijkers over het feit dat hier zinloos een lunchroom vernield wordt. Dit zou aanzetten tot vandalistisch gedrag. Bonprix krijgt 25% van de stemmen en ook hier krijgt nummer twee 23% van de stemmen: vlekkenmiddel Vanish Oxi Action met een slecht nagesynchroniseerde commercial over “Niccolo en Matteo”.

Meer info: klik hier.

Lees ook:Sylvie Van der Vaart-Meis gezicht Hunkemöller
Lees ook:Druppende kraan ‘voorlopig’ meest irritante geluid van Nederland
Lees ook:Crazy Frog krijg eigen serie
Lees ook:Jetro Willems Tiener van het Jaar 2012
Lees ook:And the winner is… España!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>