Filemon Wesselink gaat De Overnachting presenteren

Foto: RVDAFilemon Wesselink gaat het BNN radio-programma De Overnachting presenteren. Hij neemt aanstaande zaterdag het stokje over van Patrick Lodiers. Vanaf zaterdag 9 augustus is Filemon wekelijks te horen om 00.00 uur bij Radio 1.

In De Overnachting komt iedere week een prominente gast logeren in een hotel in Amsterdam. Voor het slapen gaan wordt met de uiteenlopende gasten gepraat over daden, dromen en passies. In deze show wordt vooral gepraat, gelachen en gemijmerd. Natuurlijk draait Filemon ook af en toe een muziekje zodat hij samen met zijn gast even een drankje kan drinken. Filemon heeft er zin in: “Er zijn niet veel kansen om mensen een uur lang te interviewen. Een lang interview is uiteindelijk het mooiste en spannendste om te doen.”

Lees ook:Filemon Wesselink trapt in blinde paniek deur in
Lees ook:Hema verkoopt alcohol aan 14-jarige voor Filemon Wesselink
Lees ook:Radioshows Nicky Romero en Sander van Doorn (SLAM!FM)
Lees ook:Nieuwe afleveringen Dit was het nieuws vanavond op tv
Lees ook:Ralf Mackenbach wil met jou naar première Footloose 

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>