Sluier verboden bij bezoekje gevangenis

Een vrouw is geweigerd haar echtgenoot in de gevangenis te bezoeken. En waarom? Ze droeg een sluier. Ze mag tegenover mannen niet haar sluier af doen. Maar bij de bezoekersingang is er identificatie nodig. En daar werken vaak alleen mannen. Ze kon dan dus niet haar man zien. Haar echtgenoot had een klacht ingediend. De commissie vond dat er uit respect voor het geloof altijd een vrouwelijk personeelslid bij de bezoekersingang moest zijn. Maar de directeur van de gevanenis zat tegen. Meneer zegt dat een vrouwelijk personeelslid niet altijd mogelijk is. Hoezo niet? Als je het mij vraagt is die man gewoon rascistisch. Hij wil de veiligheid van de gevangenis garanderen. Wat een gezeur om niks. Laat die vrouw gewoon haar man bezoeken. Is hij bang dat op een dag een terrorist binnenkomt in een sluier?

Lees ook:Onbereikbare vrouwen: Victoria Koblenko, Katja Schuurman en Ellen Hoog
Lees ook:Dood na seks
Lees ook:Wie wordt de allerslechtste echtgenoot van Nederland
Lees ook:Twintig artsen kunnen vader zijn van baby
Lees ook:Wat weten mannen van cupmaten?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Sluier verboden bij bezoekje gevangenis

  1. Shirley

    Hoorde een hele tijd terug van een bankoverval ergens in het Midden-Oosten. Uit het signalement van de daders bleek dat het om gesluierde vrouwen ging… Ja zie die maar eens terug te vinden!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>