Geheime dienst komt meisje halen omdat ze Bush dood wenst

‘Kill Bush’, dit is wat een 14-jarig meisje, Julia Wilson uit Californië, op haar MySpace profiel had staan. Daarnaast had ze ook tekeningen op haar profiel van president Bush met een mes op zijn hoofd gericht. Gevolg: ze werd tijdens de les uit haar klas gehaald door de geheime dienst. Echt kwaad wilde ze Bush natuurlijk niet doen, ze is gewoon het gewoon niet eens met de politiek.Agenten van de geheime dienst en van het ministerie voor Binnenlandse Veiligheid haalden Julia uit haar biologieles. Ze hebben haar helemaal verhoord en ze vertelde dat ze Bush haat, maar helemaal niet van plan is hem kwaad te doen. Haar vader vindt dat de geheime dienst te ver is gegaan maar keurt niet goed wat Julia schreef. Ze vormt gewoon geen serieuze dreiging, aldus haar vader.

Lees ook:Is terrorist Osama al een maand dood?
Lees ook:Meisje verzint ontvoering omdat ze niet naar school wil
Lees ook:Bloedstollend spannend waargebeurd verhaal
Lees ook:Trap Bush
Lees ook:Italie wil alle moslim-scholen sluiten

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Geheime dienst komt meisje halen omdat ze Bush dood wenst

 1. Philip II

  Irrational hatred for someone whom you do not know is an indication of a pschological problem. You should see a doctor.

  Your violent behaviour will not help.

    /   Reply  / 
 2. Shitty

  Stupid, young, gay Norwiegan lad….

    /   Reply  / 
 3. Dj-Chris

  In Amerika zijn er al wat presidenten vermoord. Ik zou er zelf ook geen moeite mee hebben als Bush de volgende is. Hoeveel doden heeft hij op zijn geweten??? En een meisje van 14 ondervragen omdat ze haar mening op haar space zet. Belachelijk, Ziek!!! K#T Amerikanen althans die geheime dienst en die woute daar!!!! Geen waardering voor!!! Ga Bin Laden zoeken en laat meisjes van 14 met rust!!!

    /   Reply  / 
 4. Bush moet ook dood

  Bush moet ook dood, je wilt niet weten
  hoeveel doden deze vent op z’n geweten heeft, en hoeveel hij er wellicht nog gaat maken!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>