Seks met etalagepop op school

HOTMichael James Plenty Horse is een 19-jarige jongen die twee jaar geleden seks heeft gehad met een etalagepop. Hij werd betrapt door een bewaker in een kamer in de Washington High School met zijn broek op de enkels. De pop was gedeeltelijk uitgekleed en Michael lag erop. Volgens de bewaker schaamde hij zich dood. Hij is nu vrijgesproken van onzedelijk gedrag, in het wetboek staat namelijk niks over seks met etalagepoppen!

Foto: Michael kon zeker geen echt exemplaar krijgen! 

De rechter kon dus niks anders doen dan hem vrijspreken. Voor de wet moet het geslachtsdeel duidelijk aan anderen geshowed worden voordat iemand als seksmaniak het register in kan (wat de politie wilde). Aangezien de jongen seks had in een kamer is er geen probleem.

Lees ook:Rechter verbiedt seks
Lees ook:Student per ongeluk doodgeschoten
Lees ook:Meisje begoten met bleek
Lees ook:16-jarige heeft seks met ezel
Lees ook:Jongen bijt in arm agent

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Seks met etalagepop op school

  1. me

    hahaha ja die poppen zijn knapper dan normale vrouwen

      /   Reply  / 
  2. DJ-Chris

    Dat daar nog een rechter voor nodig was. Een agent die niet weet dat dit niet verboden is, kan beter ontslag nemen. Wat een sukkels! Aan de andere kant: welke gek raakt er opgewonden van een stuk kunststof?

      /   Reply  / 
  3. Rens

    hmm… ik vind het een beetje overtrokken, dat het niet helemaal gewoon is ben ik met ierereen eens, maar ff serieus nou. Seks met een etalagepop vorboden?? wat is de volgende stap? executie voor alle wijven die dieren af liggen te likken..? dat vind ik veel raarder. afgezien het behoorlijk genant is dat je betrapt wordt als je je piel in een stuk gesloten plastic wilt stoppen.
    beter die pop verkrachten dan een echt mens;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>