Vrouw gaat door het lint om zelfbevrediging

Stel je voor: je bent net klaar met werken en staat op het punt de voordeur van je woning open te maken.  Je vriend(in) zit binnen natuurlijk vol smart op je te wachten. Terwijl je je nog even afvraagt of je nou echt wel de sleutel de goede kant hebt opgedraaid, zie je dat de deur van binnenuit op de ketting zit. De tv staat aan. Je grote liefde zit op de bank en kijkt onafgebroken naar het beeldscherm terwijl zijn/ haar handen druk in de weer zijn ergens tussen dijbeen en buik in. Nu pas valt het je op dat er geen muziek klinkt, maar dat de kamer gevuld is met gekreun.  En het komt niet alleen uit de televisie..

Niet leuk hè. Dat je kwaad wordt is zeker begrijpelijk. Lekker egoïstisch. Die had ook wel even op jou kunnen wachten. Geschreeuw, gevloek en getier lijkt mij heel logisch. Misschien een stomp hier een daar. Niet te hard, het blijft natuurlijk je vriend. (Mannen mogen dit niet, lijkt me duidelijk).

Blijkbaar komt mijn reactie niet bij iedereen als eerste op. De 23-jarige Rachel Ferrara kon de woede en frustratie niet meer aan en schreeuwde alles bij elkaar. Bij schreeuwen alleen bleef het niet. De man werd door zijn vriendin met de dood bedreigd, twee keer in zijn ballen geschopt en in zijn maag geslagen. Om het incident af te ronden pakte ze een groot slagersmes uit de kast en stak hem daarmee in zijn buik en sneed een paar keer in zijn armen.

De man reed zichzelf naar het ziekenhuis.

Lichtelijk overdreven reactie voor een masturbatieschandaaltje wat mij betreft.

Wat zou jij doen als jij je vriend(in) zo aan zou treffen?

Lees ook:De digitale tongzoen is geboren
Lees ook:Edwin verlaat Idols
Lees ook:Pepperspray legaal?
Lees ook:Meisje belt 522 keer naar alarmlijn
Lees ook:Parkeerautomaat als boksbal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>