Voor 500 euro aan smurfenpoppetjes

Een vreemde buit voor een 13-jarige jongen en zijn moeder. Samen stalen ze voor zo’n 500 euro aan smurfenpoppetjes uit het warenhuis Delhaize in het Oost-Vlaamse Lochristi.

Samen iets ondernemen, dat deden deze moeder en zoon in ieder geval wel. Ze trokken met zijn beiden op dievenpad in het warenhuis Delhaize dat momenteel een actie houdt waarbij klanten kunnen sparen voor smurfenpoppetjes en andere produceten die met smurfen te maken hebben.

De diefstal was zorgvuldig gepland. De 53-jarige moeder stond op de uitkijk terwijl haar zoon uit twee dozen bij een onbemande kassa zijn zakken vulden met een grote lading smurfenpoppetjes. Bepakt met de gewilde figuurtjes verlieten ze het warenhuis, missie geslaagd zou je denken. Maar de diefstal werd snel opgemerkt.  Aan de hand van beelden uit de bewakingscamera konden de twee al snel geïdentificeerd en opgepakt worden.

Er bleek voor 572,99 euro gestolen te zijn, de moeder heeft het bedrag inmiddels vergoed.

Bron: HLN
Foto: Delhaize

Lees ook:Moeder geeft zoon aan voor diefstal auto
Lees ook:Vrouw zakt 37 keer voor theorie
Lees ook:Jonge bolletjesslikker aangemoedigd door moeder
Lees ook:Weer een persoonsverwisseling, dit keer 2 jongens
Lees ook:Tienermoeder plakt kind aan muur vast

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>