Huurmoordenares van 13 jaar opgepakt

Na de 14-jarige huurmoordenaar Edgar Jiménez is er ook een vrouwelijke variant van deze Mexicaanse jonge moordenaars gepakt. Een 13-jarig meisje is opgepakt in de stad Guadalajara. Zij zou werken voor de drugsbende Los Zetas. 

In Mexico is het voor veel jongeren een kwestie van moorden of vermoord worden. Waarschijnlijk ook voor dit meisje die tijdens haar nog maar korte leven in aanraking kwam met een van machtigste drugsbendes van Mexico. Alleen al dit voorjaar zou deze bende verantwoordelijk zijn voor meer dan 100 moorden, de slachtoffers werden aangetroffen in een massagraf.

Het meisje zou samen met andere leden van de drugsbende verzeild zijn geraakt in een vuurgevecht met politie en militairen. Tijdens de vuurstrijd werd het meisje samen met twee andere bendeleden opgepakt. Allen bleken als huurmoordenaar te werken voor de drugsbende.

Bron: NU.nl
Foto: By Scott Davidson from United States (Police Car Lights) [CC-BY-2.0], via Wikimedia Commons

Lees ook:Drie jaar straf voor tiener na moord en ontvoering
Lees ook:Twaalfjarige helpt moeder drugs dealen
Lees ook:Verdachte tienermoord Bodenfelde opgepakt
Lees ook:Bende vermoordt zes jongeren in Mexico
Lees ook:Tienermeisje schiet vader neer met pijl en boog

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>