Alleen Hardstyle op digitale radiozender SLAM!HARDSTYLE

Vanaf deze week heeft SLAM!FM er een nieuw broertje bij: ‘SLAM!HARDSTYLE’. Een nieuw digitaal radiokanaal met 24/7 non-stop de beste early-, raw- en nu-hardstyle! Sinds eind 2008 heeft Hardstyle in de programmering van SLAM!FM een vaste plek met ‘Hard Attack’, gepresenteerd door Mental Theo. Al geruime tijd was er door luisteraars vraag naar meer aandacht voor deze sterk groeiende muziekstroming.

Hardstyle is enorm populair onder een specifieke doelgroep. Een aantal top dj’s staat hoog in de wereldwijd gerespecteerde DJ Mag Top 100. Deze muziekstijl is tot de dag van vandaag nauwelijks door stations belicht. SLAM!FM wil met haar nieuwe kanaal deze stroming dichterbij brengen en een platform creëren waar liefhebbers, nieuw talent en top dj’s samenkomen.

Menno de Boer, Program Director: “Met SLAM!HARDSTYLE starten we een radioplatform nieuwe stijl. Luisteraars, DJ’s en producers maken het radiostation. Luisteraars kunnen direct feedback geven op de tracks die ze horen, DJ’s kunnen demo’s en tracks uploaden en producers sturen zelf hun nieuwste creaties in. Hardstyle krijgt eindelijk de aandacht die het verdient. Samen met de hulp van Mental Theo en jong Hardstyle DJ talent ‘Soundrusherz’ is een nieuw platform geboren. En dit is pas het begin!”

SLAM!HARDSTYLE is op alle digitale kanalen te beluisteren en op www.slamhardstyle.nl.

Lees ook:Ferry Corsten blijft bij SLAM!FM met Corsten’s Countdown
Lees ook:Juize van Radio 538 naar Slam!FM op 9 september
Lees ook:Aftrap eindexamens met Marja van Bijsterveldt op SLAM!FM
Lees ook:SLAM!FM nieuwe programmering met dj-talent Joost Burger
Lees ook:Jonge producers krijgen kans bij SLAM!ACADEMY

1 Reacties // Reageer

One thought on “Alleen Hardstyle op digitale radiozender SLAM!HARDSTYLE

  1. MrMime

    Heel erg tof! Maar nu vraag ik mij af, zal de hardstyle zender ook een FM krijgen? Zodat je het op de radio kan luistern bijvoorbeeld als je aan het werk bent?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>