Aftrap eindexamens met Marja van Bijsterveldt op SLAM!FM

Om alle eindexamenkandidaten een hart onder de riem te steken, schenkt SLAM!FM de komende drie weken de hele dag extra aandacht aan de examenperiode. Vanaf vandaag is op het radiostation iedere maandag tot en met donderdag van 21.30 tot 22.00 uur de ‘SLAM!FM Eindexamenupdate’ te horen. Demissionair Minister van Onderwijs Marja van Bijsterveldt trapt maandagavond samen met Daniel Lippens en Ivo van Breukelen de ‘SLAM!FM Eindexamenupdate’ af.

Tijdens deze speciale uitzendingen kijkt ‘de Avondploeg’ terug op de examentijd van BN’ers. Zo vertellen onder anderen Brainpower, Vato Gonzalez en Lange Frans over hun ervaringen tijdens deze belangrijke periode in hun leven. ‘Studyflow’ geeft luisteraars regelmatig een update over de meest geoefende examenonderdelen op hun website en het Landelijk Aktie Komitee Scholieren (LAKS) behandelt de meest voorkomende klachten. Op de website Scholieren.com schijven de redacteuren, die zelf ook eindexamen doen, dagelijks een weblog over hun examenervaringen. En er is ruim aandacht voor ervaringen van luisteraars, die zelf mee kunnen discussiëren via social media.

Lees ook:Examens gestart – eindexamenupdate bij Avondploeg SLAM!FM
Lees ook:Lange Frans nieuwe dj SLAM!FM; sidekick Nicky Verhage
Lees ook:Line-up SLAM!FM Koninginnedag Java-eiland, Amsterdam
Lees ook:SLAM!FM DJ Ivo van Breukelen stopt 1 januari met roken
Lees ook:Alleen Hardstyle op digitale radiozender SLAM!HARDSTYLE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>