Scholieren willen Taida in Nederland houden!

http://images.fok.nl/upload/060120_272_demo-vwo.jpg De 18 jarige Taida Pasic uit Kosovo, een leerling van het havo/vwo van scholengemeenschap De Driemark in Winterswijk, moet Nederland verlaten. Haar 250 medescholieren doen alles tegen de naderende uitzetting. Vandaag zijn ze met zijn allen naar Den Haag gegaan om te protesteren.

Wil jij dat Taida de kans krijgt om deel te nemen aan het eindexamen? Klik dan hier en onderteken de petitie!

De leerlingen financierden de busreis op een symbolische manier, door steeds een paar scholieren in een kooi op de Winterswijkse markt te laten zitten.

Vrijdag zal de rechtbank aandacht schenken aan deze zaak. Dit werd aangespannen vanwege de afwijzing van haar verzoek om een voorlopige verblijfsvergunning teneinde haar examen te kunnen maken. Hopelijk mag ze hier blijven. Alleen al omdat al die scholieren dat willen. Ze moet wel erg populair zijn.

Lees ook:Taida mag blijven!
Lees ook:Taïda moet Nederland verlaten..
Lees ook:Pleegt Taida fraude!?
Lees ook:Verslaggevers klimmen over hek Gouden Kooi
Lees ook:Alle geslaagden gefeliciteerd!

24 Reacties // Reageer

24 thoughts on “Scholieren willen Taida in Nederland houden!

  1. bert de vries

    Onthutsend! Nederland wordt een legalistisch land zonder moraal!

      /   Reply  / 
  2. Hilde

    Je kunt een petitie tekenen op bovenstaande website…

      /   Reply  / 
  3. Jaap

    http://www.bincweb.nl/ taida/index.php

    klik hier voor het tekenen van de petitie.

    Iedere stem telt!!

      /   Reply  / 
  4. Bart

    Ik heb ook op de petitie gestemd.

      /   Reply  / 
  5. Tommie

    Warom is het forum op de site van Taida ineens online (Om af te koelen staat erbij)…is de negatieve publiciteit misschien een beetje teveel waarheid???

      /   Reply  / 
  6. Tommie

    Ik bedoelde natuurlijk dat het forum op de Taida-site ineens OFFLINE is…

      /   Reply  / 
  7. Léon

    Mevrouw Verdonk neemt het woord fraude in de mond, terwijl ze zelf de volksvertegenwoordiging heeft voorgelogen, vermoedelijk meer dan één keer. Die moet toch tenminste haar mond gaan spoelen.
    Wat ze trouwens ook moet doen, samen met collega Donner, is aftreden. Want: wie mensen opsluit is voor 100% verantwoordelijk voor hun veiligheid. Onder hun verantwoordelijkheid zijn elf mensen levend verbrand en vele medegevangenen voor de rest van hun leven getraumatiseerd. Het heeft ze niet of nauwelijks gedeerd, want ze zijn gewoon blijven zitten. Lekker stelletje!
    O, voor ik het vergeet: Taïda moet natuurlijk gewoon haar studie af kunnen maken en (als ze dat nog zou willen)ook een vervolgopleiding in Nederland kunnen volgen.

      /   Reply  / 
  8. edwin

    Taida moet gewoon vertrekken. Waarom mag zij wel blijven en zovele andere niet? Willekeur dus. En daar is mevrouw Verdonk niet voor aangesteld.
    Of moet iedereen die wil studeren, geopereerd wil worden etc naar Nederland komen? Dit alles gaat ten koste van (echte) vluchtelingen, een begrip dat zo vaak wordt misbruikt door asielzoekers (wat toch echt een andere categorie is). Denk je dat ik zomaar naar Kosovo zou kunnen gaan om daar te gaan studeren? Als je je asielprocedure wat minder lang rekt, kom je ook niet in deze positie terecht.
    Mag ze trouwens ook blijven om herexamen te doen, voor het geval ze de eerste keer zakt?
    De asielprocedure is voor mensen die bescherming nodig hebben en daarvan is hier geen sprake. Ik word doodmoe van al die mensen die zich voortdurend door emoties laten leiden. Om de een of andere reden bevinden die zich vooral links in het politieke spectrum. Zorg dan dat de regels worden aangepast, als je wilt dat iedereen die dat wil hier moet kunnen blijven. En hou tot die tijd (die hopelijk nooit komt) je mond!

      /   Reply  / 
  9. Linda

    Ik vind dat Taida gewoon zou moeten blijven! Er zijn zoveel criminelen in nederland, die worden niet weggestuurd! en dan is er een meisje dat dolgraag haar school wil afmaken, en dan mag het niet. Wie heeft er nou last van haar die paar maand?

      /   Reply  / 
  10. Mol

    ik ben een mol

      /   Reply  / 
  11. japie

    Nederland moet alle oplichters zoals taida zo snel mogelijk het land uit gooien!!

      /   Reply  / 
  12. nano

    heey dit is veel ste siekelijk se krijgt 7000 euro0s had ik dat maar en se is hier gekomen en sei WIL dingen opsouten se heb nergens regt op jah behalve de doodstraf

      /   Reply  / 
  13. nano

    ik heb er last van en se moeten togh ergens beginnen met weg te sturen van die criminelen of niet dan

      /   Reply  / 
  14. nano

    goed so0w ben ik helemaal mee eens

      /   Reply  / 
  15. nano

    hee wie gaat er ffe geld insamelen voor mij want ik doe dit jaar examen en dan moet ik mijn sgo0l self betalen kom maar op PS ik ben gen buitenlander soals kosovaanen die ons bedondere

      /   Reply  / 
  16. Arjen

    Ik wordt werkelijk waar gek van mensen zoals jullie. Jullie zeggen maar wat, zonder enige vorm van achtergrond te kennen. Voor diegenen die het nog niet weten wat er best veel zijn, Taida heeft een jaar geleden samen met haar familie Nederland verlaten. Taida heeft daarna 2 keer een tijdelijke verblijfsvergunning aangevraagd en die is 2 keer afgewezen. Maar Taida laat het er niet bij zitten en komt met een Frans toeristenvisum Nederland binnen (wat fraude is). Daarbij komt dat er in Kosovo gewoon een Vwo is waar ze haat studie kan afmaken.
    Ik ben het dan ook helemaal eens met minister Verdonk en de beslissing van de rechter.
    O ja, Nano, die 7000 euro heeft Taida niet gekregen, maar haar gezin en wel met het doel een nieuw leven op te bouwen in Kosovo.

      /   Reply  / 
  17. Philip

    Nano:
    1: leer correct Nederlands schrijven
    2: heb jij als kind te weinig zuurstof gekregen? Je bent namelijk ECHT dom
    Verder ben ik het helemaal eens met Arjen en Edwin.

      /   Reply  / 
  18. kim

    Whaha geef mij 1 goede reden

      /   Reply  / 
  19. Anna

    Dat meisje doet niks Verkeerd
    jah als ze nou crimneel zou zijn
    of hier niks te zoeken heeft
    in mijn omgeving zij er zo veel buitelanders die niks Doen Helemaal niks
    en die mogen hier blijven
    Ik vind het zielig man.. echt waar

      /   Reply  / 
  20. yoyo

    ik neuk jou moeder vieze klootzak. is ze lekker?-

      /   Reply  / 
  21. @ anna

    Nee, die taida is niet crimineel: loopt met (valse) paspoorten te sjoemelen, ligt de staat op over haar (tijdelijke) verblijf plaats, heeft een geldbedrag gekregen om in eiegn land verder te kunnen, maar is toch illegaal hier terug gekomen. Die Taida is echt (g)een lieverdje.

    Nederland is voor de Nederlanders! Met Taida erbij wordt Nederland er niet blank en veilig op. “Wegwezen” als het aan mij ligt!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>