Rita Verdonk premier?

http://www.brabantsdagblad.nl/multimedia/archive/00173/BD0003177371N1_jpg_173220h.jpgWat lees ik nou, Rita wil naast lijsttrekker voor de VVD ook nog eens premier worden? Dit vertelde ze vanavond tijdens een partijbijeenkomst in Amsterdam. Het is een goede vraag of VVD wel de grootste partij gaat worden bij de Tweede Kamerverkiezingen, zelf denk ik van niet. Bij de gemeenteraadsverkiezingen was PvdA zowat overal winnaar..


Als de VVD niet de grootste partij wordt, zal Verdonk Kamerlid worden, al zegt ze zelf.
Verdonk is nu minister
voor Vreemdelingenzaken en Integratie (weet je nog: Taida, Kalou). Ik ben benieuwd wie lijsttrekker gaat worden; Rutte of Verdonk. Ik vind het schandalig hoe het is gegaan met Taida, dus laat Rutte maar lekker lijsttrekker worden!

Als ze geen lijsttrekker wordt, zal ze nummer twee of drie op
de lijst worden en samen ‘voor de partij gaan’. Ook zal ze nooit een eigen
partij beginnen. Dat werkt meestal toch niet.

Lees ook:Jongeren willen Rutte
Lees ook:Chatten met Verdonk, wees er snel bij!
Lees ook:Jongeren verstoren filmopnames Rita Verdonk
Lees ook:Pleegt Taida fraude!?
Lees ook:Taïda moet Nederland verlaten..

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Rita Verdonk premier?

  1. Rebel

    Ik denk dat de rechters, ministers en andere bestuurders in nederland een gelijke beslissing moeten nemen.. ministers moeten samenwerken met instanties en diensten om SAMEN tot een “goede” beslissing te komen.. maakt toch niet uit wie er in de regering zitten het is toch nooit goed. verdonk of rutten.. ik hoop dat veenendaal iets kan bereiken. maar daar maakt niemand zich echt druk om

      /   Reply  / 
  2. Ron

    De schrik slaat mij werkelijk om het hart als ik uit de media verneem dat dit mens de ambities heeft premier te worden. Buiten het feit dat zij hier zichzelf zwaar overschat, heeft deze vrouw al dermate veel schade aangericht in haar huidige functie, dat zij ABSOLUUT INCOMPETENT is voor het premierschap! Ik zie nog liever Johan Vlemminx als premier dan dat mens van Verdonk. Hoe is het toch in hemelsnaam mogelijk dat dit mens steun krijgt van haar leden?? Deze vrouw (man) presteert het bij herhaling De Kamer voor te liegen, besluit individueel wetsartikelen te schrappen, ( artikel 10 ) stopt bij herhaling kinderen achter tralies, traineert een voetballer tot een niveau waar de honden werkelijk geen brood van lusten, deze man wordt vermoord zodra ie voet op eigen bodem zet, kwalificeert Marco van Basten en Johan Cruyff als niet deskundig, en zo kan ik nog wel even verder gaan over het schrikbewind van dit monster.
    Ik heb dan ook zeer veel last van plaatsvervangende schaamte, zap altijd gauw verder als ik het hoofd van dit mens in de media ontwaar, het is werkelijk waar ten hemel schreiend dat dit mens steun ontvangt van haar leden. Ik doe nu even hetzelfde als Verdonk en kwalificeer hiermee de VVD leden als meelopend, onnadenkend en a sociaal kiesgedrag. Mijn maag draait werkelijk drie keer om als ik lees over de ontwikkelingen binnen de partij. VERDONK NEEM EENS 1 KEER EEN WIJS BESLUIT, TREED AF, LIEFST MORGEN!!!! U bent harteloos en incompetent voor een functie in de politiek, wegwezen!!!!!

      /   Reply  / 
  3. Adriaan de Bruin

    Steeds duidelijker wordt het dat Rita Verdonk de beste kans heeft inderdaad premier te worden. De VVD wordt een steeds grotere belangrijke partij waarvan het imago “partij van de rijken” steeds meer plaats maakt voor een imago van “niet- conservatief rechts”

    Rita presenteert zich als een dame met kracht die zich niet laat kisten.

    Een opmerking van haar die exact weergeeft wie zij is en die mij uit het hart is gegrepen is: “je moet niet aftreden maar optreden”

    Rita, I’m backing you!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>