‘Nederlander filmt seksleven niet’

Nederlanders filmen avonturen tussen de lakens niet tot nauwelijks. Dat blijkt uit een onderzoek van Maurice de Hond. De opiniepeiler vroeg, in opdracht van WTF.nl, aan 750 respondenten of zij weleens opnames hebben gemaakt van hun seksleven.

Van de mannen zei 12 procent dit wel eens te hebben gedaan. Bij de dames bleek dit minder populair; slechts 7 procent heeft een aandenken aan een vrijpartij. Verder blijkt uit het onderzoek dat 98 procent van de vrouwen er niet blij mee zou zijn als haar partner foto’s en filmpjes van hun intieme momenten deelt met zijn vrienden. Iets waar mannen zich, met 83 procent, minder van aantrekken.

“Heeft een van je vrienden jou wel eens een filmpje laten zien?”, vroeg De Hond aan de respondenten. 12 procent van de mannen gaf aan hier beelden van te hebben gezien. Bij de dames is dat maar 2 procent.

1 jaar WTF.nl
WTF.nl heeft sinds de lancering, vandaag precies één jaar geleden, een unieke plek in het Nederlandse internetlandschap veroverd. De site is uitgegroeid tot online autoriteit op het gebied van spraakmakende actualiteiten en staat in de top 10 van Sanoma Media-sites. De WTF.nl-app is, na NU.nl, de meest gebruikte app van het mediabedrijf. Inmiddels zijn er zo’n zes miljoen pageviews per maand online en tien miljoen per maand mobiel.

Lees ook:1 op de 5 relaties start via online dating
Lees ook:60% vrouwen smst naaktfoto’s van zichzelf
Lees ook:Online shoppen met de creditcard van paps en mams
Lees ook:Smartphonegebruik jonge gebruikers minder ingeburgerd
Lees ook:I need friends

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>