Schoolspullen van Paul Frank: kleur, preppy en cupcakes!

Dankzij het aapje Julius, het bekendste character van Paul Frank, is naar school gaan een stuk leuker! Logisch, dat Paul Frank op elk schoolplein te zien is. Voor schooljaar 2012-2013 brengt Paul Frank maar liefst drie nieuwe collecties schoolspullen: Julius, Boys en Girls. Ze zijn verkrijgbaar bij kantoorvakhandel en warenhuis.

De Julius back-to-school collectie van Paul Frank is geïnspireerd op de colour blocking trend, veelvuldig te zien in het modebeeld. Paul Frank staat voor kleur en dat komt duidelijk naar voren in deze lijn: kleurrijke strepen, blokken en stippen. Natuurlijk met Julius in de hoofdrol.

Er is een ruime keus aan tassen en accessoires in de meest trendy kleuren. Ze matchen perfect met de papier- en schrijfwaren zodat je helemaal compleet het nieuwe schooljaar in kunt gaan.

Met de Boys lijn mag je als jongen zeker gezien worden. De collectie staat in het teken van de preppy college look. We zien dan ook een nerdy Julius in actie, in combinatie met vintage blauwtinten.

De stevige tassen en accessoires zijn van polyester en hebben een opvallende applicatie met Julius. Verkrijgbaar zijn twee rugzakken en een courier bag, die je kunt combineren met een bijpassende agenda, map of schrift.

Iedereen houdt van cupcakes, ook Julius. De Paul Frank Girls lijn is daarom een ode aan de cupcake. Zelfs Julius is omgetoverd tot cupcake, maar om een overkill aan sweetness te voorkomen worden de zoete tinten gecombineerd met sterke popart invloeden.

Paul Frank Girls biedt een uitgebreide collectie schoolspullen, met alles wat je tijdens een schooljaar nodig hebt. Van schriften in A4- en A5-formaat tot ringbanden en kaftpapier, van pennen tot diverse tassen en accessoires.

Lees ook:Schoolspulletjes van Replay
Lees ook:Back to School met Vans
Lees ook:Snel je schoolspullen scoren
Lees ook:Hippe schoolagenda’s – bekijk de collectie van HEMA
Lees ook:Ontdek nieuwste schoolartikelen op V&D Schoolcampus

1 Reacties // Reageer

One thought on “Schoolspullen van Paul Frank: kleur, preppy en cupcakes!

  1. pet bomb

    Paul Frank staat voor kleur en dat komt duidelijk naar voren in deze lijn: kleurrijke strepen, blokken en stippen. Natuurlijk met Julius in de hoofdrol.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>