The Toren (Amsterdam) beste hotel in NL, aldus Tripadvisor

Hotel ‘The Toren’ in Amsterdam heeft de Traveller’s Choice Award 2013 van Tripadvisor gewonnen. ’s Werelds grootste reviewsite stelt jaarlijks een top 25 samen, zowel per land, continent als wereldwijd. Het Four Seasons Resort op Hawaii is de grote winnaar. In Nederland wordt de top 25 gedomineerd door Amsterdamse hotels.

Tijdens deze elfde editie wint The Toren de award voor beste hotel van Nederland voor de tweede achtereenvolgende keer. Het hotel won onlangs nog een award voor Best City Boutique Hotel ter wereld. Klik hier voor lijstjes van Tripadvisor.

The Toren is een van die verrassende geheimen van de Amsterdamse binnenstad. Dit bijzondere hotel, gelegen aan de Keizersgracht achter de gevels van twee 17de eeuwse grachtenpanden, biedt niet alleen een uniek interieur, maar ook gastvrijheid op topniveau – iets waar The Toren bij haar gasten al jaren om bekend staat. Het hotel beschikt over 38 kamers welke uiteenlopen van comfortabele standaard kamers naar zeer luxe 6 sterren suites. De boetiek sfeer in het hotel staat centraal en resulteert in prachtige details in elk van de 38 kamers.

Lees ook:Slapen in spraakmakende designhotels voor habbekrats
Lees ook:Overnachten in capsule Tokio; je hebt 9 uur
Lees ook:Zoek je een kamer in Amsterdam? Ontdek The Student Hotel
Lees ook:Hotelkamers op duizelingwekkende hoogte
Lees ook:Hongkong tips: waanzinnige roof top bars en trendy hotels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>