Tokyo Shock Boys boeken hotelkamer in kolkende watermassa

In de nieuwste Xtreme Booking video gebruiken de Tokyo Shock Boys, die bekend staan om hun bizarre en extreme capriolen, de mobiele app van Hotels.com om wel heel erg last minute een hotel te boeken: tijdens een afdaling door een ijskoude stroomversnelling, met een vrije val van een zeven meter hoge waterval.

De Tokyo Shock Boys hebben slechts een paar klikken nodig om het Matsunoi hotel te boeken: “Het werkte! Op topsnelheid racend door de stroomversnelling is het gelukt om een hotelkamer te boeken en de bevestiging te ontvangen. Voordat we hieraan begonnen wisten we echt niet of het mogelijk zou zijn. De snelheid van de Hotels.com app heeft ons verbaasd.”

Sinds haar lancering in 2011, is de Hotels.com app nu beschikbaar voor iPhone, Android, iPad, Windows Phone 7 en Windows 8. De app werd al meer dan 15 miljoen keer gedownload. De persoonlijke homepage biedt gebruikers toegang tot hun Welcome Rewards account, meer dan 20.000 last minute hotel deals gebaseerd op zoeklocatie of in de directe omgeving, zeven miljoen hotelbeoordelingen en eerder gemaakte boekingen. De Hotels.com app kan worden gedownload via de mobile page van Hotels.com.

Lees ook:Alle klanten T-Mobile krijgen toegang tot 4G netwerk
Lees ook:Run op last-minute vakanties na blamage oranje
Lees ook:Slapen in spraakmakende designhotels voor habbekrats
Lees ook:Hotelkamers op duizelingwekkende hoogte
Lees ook:Harry Potter 300 miljoen keer verkocht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>