Twee dagen opgesloten voor levenslang gratis bellen

Drie vrouwen en een man zitten vanaf vandaag 12:00 uur twee dagen lang opgesloten in een T-Mobile winkel in de Kalverstraat in Amsterdam. Ze staan in de etalage en mogen die niet verlaten. Ze mogen niet slapen, geen persoonlijke bezittingen meenemen, en moeten zelf hun eten regelen. Ze krijgen alleen een telefoon om mee te bellen. De vier mogen alleen de etalage uit voor een toiletbezoek.

Waarom? Als ze het volhouden winnen ze een mobiele telefoon en levenslang gratis bellen. Ongeveer 25 mensen hadden gereageerd op de oproep van T-Mobile. Best weinig. Dat zijn zeker mensen die heel veel bellen, en nou wel een keer van hun telefoonrekeningen afwillen. Ach ja, wie wil nou niet van die rekeningen af?

Lees ook:Belgen bellen écht onbeperkt
Lees ook:Gratis duizend sms’jes per maand met Blyk
Lees ook:Bellen niet meer zo belangrijk bij ‘booty calls’ van jongeren
Lees ook:Hogeschool Utrecht zet mobiele website in
Lees ook:Telefoonhoesje – Yoursurprise.nl

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Twee dagen opgesloten voor levenslang gratis bellen

  1. Theresa

    Best weinig? Zou je het zelf doen dan?? 2 dagen vrijwillig in een etalage leven? Er zijn natuurlijk altijd mensen die van alles doen voor gratis dingen, maar ik zou niet 2 dagen willen doorbrengen daar hoor. Je mag niet eens slapen! En ik wed dat hun toiletbezoekjes verdacht lang zullen zijn ;)

      /   Reply  / 
  2. Magali

    Ik weet niet.. ik bel niet extreem veel maar ik kan me voorstellen dat iemand die elke maand een rekening van 300 euro krijgt, echt wel 2 dagen daar wil zitten..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>