Hogeschool Utrecht zet mobiele website in

Internet mobielAls eerste hogeschool in Nederland zet Hogeschool Utrecht het mobiele kanaal in om nieuwe studenten te informeren en interesseren voor de open dag op 27 maart.

Speciaal voor de open dag heeft Hogeschool Utrecht in samenwerking met One Shoe mobile een mobiele website ontwikkeld: http://m.voorlichting.hu.nl. Alle informatie over voorlichtingsactiviteiten van Hogeschool Utrecht, het bekijken van interviews met huidige studenten, de route naar een faculteit plannen: voortaan kan dit allemaal vanaf een mobiele telefoon.

Ramon de Goede, Manager Marketing bij Hogeschool Utrecht, is erg enthousiast over de lancering van de mobiele website: “De ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie en de groei van mobiel internet zijn de afgelopen maanden erg hard gegaan. Mobiele telefoons hebben de lifestyle van de jongeren totaal veranderd. Als hogeschool vinden wij het belangrijk om goed aan te sluiten bij de leefwereld van jongeren en hun informatiebehoefte.”

Wat denk jij: Zou jij er gebruik van maken als het voor jou school was?

Lees ook:Bufferitus Interruptus door trage mobiele dataoverdracht
Lees ook:Jongeren grootste groep gebruikers mobiele apparaten
Lees ook:Mobiel internet belangrijk voor jongeren
Lees ook:Geen seks, wel mobiel internet
Lees ook:KPN lost startschot 4G in Amsterdam; snel mobiel internet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>