Jouw favoriete boek op nummer één!

Je hebt er vast wel eens een gezien of gelezen, een boek met het Jonge Jury keurmerk. Deze boeken zijn door een jury van kinderen geselecteerd als beste boeken van dat jaar. Ben je benieuwd hoe dat precies in zijn werk gaat? Stap dan zelf eens de jury binnen! Hou je van lezen en ben je tussen de 12 ent 15 jaar, dan kan jij meebeslissen over de leukste, spannendste of coolste boek van 2008. In Veenendaal doen de eerste klassen van de Christelijke Scholengemeenschap Veenendaal in schoolverband mee aan de Jonge Jury. Denk jij: dat kan ik in mijn eentje wel? Neem dan eens een kijkje op www.jongejury.nl. Daar vind je de lijst met vijftien titels die in 2008 verschenen en kans maken op een prijs en breng er je stem uit!

Lees ook:Jonge Jury met neus in de boeken
Lees ook:Christelijke Scholengemeenschap Veenendaal genomineerd
Lees ook:Het beste jeugdboek is weer van Francine Oomen
Lees ook:Jonge Jury heeft een winnaar gekozen
Lees ook:Maria Mosterd en Kluun populaire ‘boekverslagboeken’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>