Show je skills tijdens East Site!

podiumBen je tussen de 12 en 21 jaar en heb jij een verborgen talent? Houd het niet langer uit het zicht maar laat het zien tijdens East Side, een open podium in het Muiderpoorttheater te Amsterdam!

Leeftijdsgenoten, programmeurs en talentscouten vullen op zaterdag 10 april de zaal. De deuren gaan open om 19.00 uur, vanaf 20.00 uur kun je al je kwaliteiten laten zien. Dans, zang, rap, audiovisuele kunst… je kunt het allemaal showen.

Helemaal alleen sta je er niet voor. Tijdens de generale repetitie krijgen de performers tips van een professionele coach en van technici.

De hele show wordt aan elkaar gepraat door Andrew Makkinga. Als presentator verwerft Andrew heel wat naamsbekendheid met North Sea Jazz live. Afgelopen maand presenteerde hij in theater de Meervaart. Ook bij Studiowest en Nowhere is Andrew nauw betrokken.

East Site kan voor jonge artiesten een belangrijke stap zijn in de professionele wereld om hun talent te ontwikkelen.

Lees ook:Filmpje: Andrew has got Talent!
Lees ook:Kensington wint MTV EMA Best Dutch Act
Lees ook:Najib Amhali presenteert The Comedy Factory op RTL 4
Lees ook:Muzikale jongeren kunnen deelnemen aan Xnoizz Talent 2013
Lees ook:Do en Yes-R presenteren The Next Pop Talent bij SBS6

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>