Tiener verwondt twee klasgenoten met stanleymes

Op scholengemeenschap De Rede in Terneuzen vond gisterochtend een steekpartij plaats. Een 14-jarige scholier stak twee klasgenoten neer met een stanleymes.

Het ging goed mis toen twee jongens ruzie kregen in het technieklokaal. Het stanleymes lag waarschijnlijk voorhanden toen de onenigheid ontstond. Bij de 14-jarige jongen sloegen de stoppen door en hij viel zijn tegenstander aan met het mes. Het 15-jarige slachtoffer is met snijwonden in arm en schouder opgenomen in het ziekenhuis.

Een tweede jongen kwam tussenbeide en raakte hierbij ook gewond door het mes. De jonge dader is door de politie opgepakt. Vandaag zal er op de school gepraat worden met docenten, leerlingen en de directeur over het incident. Ook slachtofferhulp is hierbij aanwezig.

Bron: AD
Foto: Door © 2010 by Tomasz Sienicki  (Photograph by Tomasz Sienicki (Eigen werk)) [CC-BY-SA-3.0], via Wikimedia Commons

Lees ook:Feest in Leiden eindigt in steekpartij
Lees ook:Jongeren teisteren vrouw in scootmobiel
Lees ook:Jongen (14) gewond na grote vechtpartij Apeldoorn
Lees ook:Tieners neergeschoten: één dode
Lees ook:Jongen schiet zichzelf neer in de klas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>